Problém s přesouváním na USB Vyřešeno
Problém s přesouváním na USB
Zdravím, Mám takový problém. Když připojím k PC jakékoli přenosné zařízení a chci do něj něco přesunout tak pokud se jedná o soubor velikosti několik Mb a výš tak se mi to přesouvání sekne(třeba v půlce) a buď to vůbec nepokračuje nebo až tak za pár minut, nebo i dokonce hodinu. Rozhodně to není mým flash diskem.. zkoušel sem všechny možné a pořád to samé. Pak mi i např. celý disk přestane pracovat a spadne mi plocha, takže musím restartovat celý počítač.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s přesouváním na USB
Nespletl jsi si jednotky velikosti souboru? Místo přesouvat zkus kopírovat. Jaký je formát flashky?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ne nespletl.. I když sem tam dával souborek o 15Mb tak se to seklo a konec. Kopírovat nebo přesouvat to je jedno, u přesouvaní se mi akorát pak ten soubor poškodí, když to pak musím stornovat. Formát je FAT32, zkoušel sem ji i přeformátovat a pořád beze změny.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednak zkontroluj RAM programem Memtest - 2 -3 x celý test - musí být bez chyby. Dále zkontroluj disk programem CrystalDiskInfo a výsledek kontroly sem vlož. Předpokládám, ze ve Správě zařízení není žádné varování(? - !).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Takže v CrystalDisk infu jsou nějaké podezdřelých a neopravitelných sektorů (viz.screen), ale to už tam mám asi přes 2 roky. V opravně totiž říkali že by stím neměly být žádné problémy, že to můžeme nechat zatím tak. V Memtestu nevím jak otestovat celých 6144Mb Ram, tak sem to zatím zhruba testoval 3x po 2Gb a vyskočil prozatím 1 error (viz.screen)... a ve správci řízení nemám nic.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doporučuji znovu otestovat RAM, která měla chybu a pokud při opětné kontrola bude opět chyba, doporučuji paměť nahradit novou. Paměť RAM nelze opravit.
Ano otestuju a jak zjistím která z nich je vadná, když ty ramky mám 2,2,1,1 Gb?
postupne po jedne
Takže otestováno a mám vadnou asi hlavně jednu 1GB Paměť - 192 errorů. a taky 2Gb paměť. Když sem je ale dal pryč a nechal v PC pouze zbylých 3Gb které v testu byly ok, tak mi systém vůbec nenaběhl. Seklo se to při najíždění u vztupní obrazovky do BIOSU a žádné zkratky F2,Del nebo Tab nefungovaly. Když se mi ale po pár restartech povedlo dostat do Biosu pro zkontrolování konfigurace, všechno bylo tak jak má být...Takže teď tam mám zase 6Gb.
-
- Pohlaví:
Jednotky si opravdu pleteš! Nejsou to Mb a Gb, ale MB a GB! To jen pro informaci.
Tak to se moc omlouvám, do těch zkratek tak nevidím a někdy to napíšu a tak a někdy zas tak... Pro příště budu opatrnější :)
Re: Problém s přesouváním na USB Vyřešeno
Takže zatím to uzavřu a zkusím něco vykoumat. Díky za pomoc :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3710
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36