Zdravím,
mám takový možná trochu nevšední dotaz.
Akorát jsme po pár letech vyměnil větráčky na PC a zuřím, že to hučí stále stejně a napadl mně takový - možná hloupý nápad. PC mám u zdi, za kterou je koupelna a přemýšlím, že bych provrtal díru ve zdi, do koupelny dal bednu (byla by tam pod poličkou, daleko od veškeré vody - sprchový kout mám na druhé straně koupelny) a natáhl všechny kabely přes zeď.
Jen se trochu bojím vyšší vlhkosti....máte s tímto někdo zkušenosti, jestli to PC moc škodí?
Díky moc
Vlhkost a PC
Re: Vlhkost a PC
když tam bude jen tak postavený tak by to mohlo vadit protože jak víme z fyziky voda se odpařuje čili vznik páry a pak se zase chladí a máme zase kapky a pára by se mohla dostat do pc a jak víme voda s elektřinou se nekámoší 
kdyby jsi pc do koupelny opatřil skříň která je aspoň trochu voděodolná prostě aby tam nebyli nějaké skulinky kde by si dostalo hodně vody/páry k pc tak by to bylo celkem ok

kdyby jsi pc do koupelny opatřil skříň která je aspoň trochu voděodolná prostě aby tam nebyli nějaké skulinky kde by si dostalo hodně vody/páry k pc tak by to bylo celkem ok
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vlhkost a PC
Nemyslím, že koupelna je vhodná pro instalaci PC. V koupelně se vlhkost vzduchu může dost často blížit skoro 100%. Pochybuji, zda má někdo s takovou instalací zkušenosti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!