Tiskárna tiskne jen červeně Vyřešeno
Tiskárna tiskne jen červeně Vyřešeno
ahoj může mi někdo poradit proč mi tiskárna tiskne jen červeně když tisknu fotky ? mám Epson XP-205
Deska:Gigabyte GA-790XT-USB3 Procesor :AMD Phenom II X6 1075T Black Edition Grafika :ATI Sapphire HD6870 1GB (256) Zdroj: Seasonic 650W Paměť :A-DATA 4GB (2x2GB) Disk 2x :Samsung F1 250GB + Samsung 500GB Skříň :Thermaltake Systém :Winsows 7 Monitor :24" Samsung BX2450 -2ms
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tiskárna tiskne jen červeně
Protože tam máš jen červenou barvu 

vtipálku ...
Deska:Gigabyte GA-790XT-USB3 Procesor :AMD Phenom II X6 1075T Black Edition Grafika :ATI Sapphire HD6870 1GB (256) Zdroj: Seasonic 650W Paměť :A-DATA 4GB (2x2GB) Disk 2x :Samsung F1 250GB + Samsung 500GB Skříň :Thermaltake Systém :Winsows 7 Monitor :24" Samsung BX2450 -2ms
- HelloMyFriends
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Tak vyndej z tiskárny červenou... Nemůže tisknout červeně bez červené
tisknu fotky umíš číst ? takže potřebuju všechny barvy
- Frank.burns
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
asi ti dosli ostatne farby, mas prazdne cartridge, alebo zaschnute...
Před kolika dny jsi tiskl naposled? Inkoustovky zasychají po 7 - 14 dnech. Jsou tam originál nebo kompatibilní náplně, kupované nebo ručně doplňované?
Zaschlá hlava.
Problém je v tom, že ty máš hlavu v tiskárně, ne na cartrigích, a nová hlava do tiskárny se nedá sehnat, a pokud jo, tak vyjde většinou dráž jak nová tiskárna, obvzlášť u takhle levnej tiskárny.
Zkus zpustit softwarový vyčištění hlav v programu k tiskárně, pokud nepomůže, tak to zkusit vyčistit mechanicky, což mě taky zajímá.. Dá se vyčistit mechanicky zaschlá hlava? Dočetl jsem se že to jde horkou vodou, ale to mi moc nepomohlo. Taky mi tiskne jen jednou barvou.
Problém je v tom, že ty máš hlavu v tiskárně, ne na cartrigích, a nová hlava do tiskárny se nedá sehnat, a pokud jo, tak vyjde většinou dráž jak nová tiskárna, obvzlášť u takhle levnej tiskárny.
Zkus zpustit softwarový vyčištění hlav v programu k tiskárně, pokud nepomůže, tak to zkusit vyčistit mechanicky, což mě taky zajímá.. Dá se vyčistit mechanicky zaschlá hlava? Dočetl jsem se že to jde horkou vodou, ale to mi moc nepomohlo. Taky mi tiskne jen jednou barvou.
Just Fucking Google It!
taky tisknu fotky tiskarnu mam uz vice nez 5 let a zadny problem fotek jsem vytiskl hafo ale epsonku na fotky ? nikdy ...u inkoustove tiskarny musis dodrzovat nejake pravidla aby inkoust nezaschl v tiskove hlave ...tiskarnu nevypinat ..aspon jednou tydne vytisknou nekakou jednu stranku pouzivat osvedcene naplne je jedno jestli original nebo kompatibilni ale musi byt kvalitni
nyni mas malo moznosti dat cisteni hlavy pres aplikaci sezere hodne inkoustu ..mozna to pomuze
pokud je to levna tiskarna a hlava zaschla ..je to uz elektroodpad
nyni mas malo moznosti dat cisteni hlavy pres aplikaci sezere hodne inkoustu ..mozna to pomuze
pokud je to levna tiskarna a hlava zaschla ..je to uz elektroodpad
-
- Pohlaví:
X píše:Před kolika dny jsi tiskl naposled? Inkoustovky zasychají po 7 - 14 dnech. Jsou tam originál nebo kompatibilní náplně, kupované nebo ručně doplňované?
No nevím. Mám tu HP DeskJet 5550 a před měsícem mi došla barva. Tiskárna je stará cca 10 let a kolik a jak často jsem tiskl je patrné z toho, že jsem měl jednu origo cartridg. V posledních 5 letech jsem tiskl tak 4 strany A3 za rok a nikdy to nebylo zaschlé!
Tiskárna leží na stole v garsonce, tedy jedné obytné místnosti, která je normálně vytápěná.
Nemá ta Epsonka tiskovou hlavu? Mohla by být vadná. (nezaměňujme s cartridg)
Tak už jsem zjistil že má, je to taková deska s elektronikou a ta může být v nebi.
Tak zaschnout nemusí, ale může. A po týdnu inkoustovky hrozí ...
ale zajímavý je že text to barevně vytiskne ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5046
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4509
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-