Existuje 3pin female-female fan kabel?
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Existuje 3pin female-female fan kabel?
Zdravím, mám v case 2 větráčky, které jsou buď na molex nebo na 3pin male. Na desce mám bohužel jen 3pin male, takže je tam nezapojím, jediné řešení bylo, zapojit je do zdroje. Ale později bych si chtěl koupit regulátor. A když sem se na to tak díval, tak většina z těch co sem chtěl, měla na konci také male (pro zapojení fanů k regulátoru). Existuje nějaká redukce female-female nebo si mám koupit jiné větráčky? 

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Pohlaví:
Re: Existuje 3pin female-female fan kabel?
Proč? Můžeš je cvaknout a naletovat. tedy pokud je chceš.
A nebo koupit toto: http://www.intershop24.cz/produkty/3232 ... -3pin.aspx a ucvaknout, přeletovat a budeš mít redukci.
A nebo koupit toto: http://www.intershop24.cz/produkty/3232 ... -3pin.aspx a ucvaknout, přeletovat a budeš mít redukci.
Nevím co vlastně chceš. Píšeš že chceš regulátor, tak ho kup, a hotovo ne? Proč s tím teď něco dělat když to potom budeš zase předělávat? Zbytečná práce navíc.
Just Fucking Google It!
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
ITCrowd, dobrý nápad díky.
Tux, stačí si to přečíst ^.^ . Píšu tam, co je za problém s regulátorem. Nic se předělávat nebude, jen přidávat...
Tux, stačí si to přečíst ^.^ . Píšu tam, co je za problém s regulátorem. Nic se předělávat nebude, jen přidávat...
Sestava v profilu.
A co to máš za větráky? Nikdy jsem neviděl větrák s opačným konektorem.
Just Fucking Google It!
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Byly k bedně NZTX Phantom 410
Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 13546
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
08 kvě 2025 04:45