objednávka u czc.cz Vyřešeno
objednávka u czc.cz
Dobrý den objednávám pro kámoška věci na natáčení (celkem cena 1516 kč)a teď u objednávky je dole napsané vaše označení.co tam mám napsat když mi ještě neni patnáct potřebuju se nějak dotvrdit něčím ? objednávám to ve zlíně .a ještě se chci zeptat když tam dají zboží ve středu tak to tam hnet ráno dovezou ? pojedu tam kolem 3 hodiny .tak ayb to tam mněly nechce se mi jít znovu taková dálka .
Re: objednávka u czc.cz
Podle textu bych dokonce řekl, že je ti 5 let. To označení je tvůj identifikátor, tedy cokoli, co tam napíšeš. Já tam dávám například datum.
datum čeho (je mi 14 )
Až to budou mít na pobočce tak ti přijde sms i mail že si to máš vyzvednout.
Napiš tam cokoliv jen si to pamatuj.
Napiš tam cokoliv jen si to pamatuj.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
SSD OCZ Vertex 4 - 256GB / HDD Seagate SV35.5 - 1TB / Win10 / Corsair 600T Graphite Series bílá / WD My Book Essential 2TB
a X datum čeho mám napsat (narození ?)a musím tam něco psát ?
X píše:To označení je tvůj identifikátor, tedy cokoli, co tam napíšeš. Já tam dávám například datum.
Intel i5-3350P@3,7GHz / ASUS P8Z77-V / Patriot Viper 16GB (2x8GB) DDR3 1600 / EVGA GeForce GTX 780 Classified 3GB / Be quiet! Dark Power Pro 10 650W /
Takže ?
Datum čeho? Čehokoliv. Ale datum objednávky je logické řešení. Ale můžeš tam napsat klidně hov*o. Je to tvůj identifikátor / označení. Nezlob se, ale podle rozumových schopností vypadáš také na 5 let 

takže když tam dám 17.3.2014 on se mně na to zeptá a já mu to řeknu ?
-
- Pohlaví:
Napiš tam nějaké číslo nebi třeba jméno psa. Hlavně si tam nemáš co objednávat, protože nejspíš nemáš jak platit.
a oni se mně nato potom zeptají ? jinak všem díky za radu.
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Klidně datum okupace fašisty, datum okupace rusáky, datum výbuchu Fukušimy nebo datum zvolení Mlhoše Zemana prezidentem ČR.
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.