Rozdělení HDD na dvě části
Rozdělení HDD na dvě části
Zdravím všechny, pořídil jsem si externi disk o kapacitě 2TB a potřeboval bych ho napřiklad rozdělit na dva oddíly napr. po 1TB a aby každy zním měl jiný formát protože ja chci ten HDD používat v PC i Xboxu tak jestli by jste mi nemohli napsat nějaký návod
vím že se to děla někde ve správě disku ale nevím co tam mám dělat. Děkuji za jakoukoliv pomoc.

Re: Rozdělení HDD na dvě části
Ahoj, ve správci disků klikneš pravým tlačítkem na disk a pokud jsou na něm už nějaké oddíly, tak je smažeš kliknutím na "odstranit svazek", dál budeš mít nepřidělené místo na disku, kde klikneš "vytvořit nový svazek" zvolíš tebou požadované místo, alokaci (nech výchozí), formát a písmeno, to samé uděláš podruhé a máš dva svazky na jednom disku s jiným formátem
Děkuju za vaše názory a rady. 

Udělal jsem ten první krok odstranil jsem svazek a od te chvile se tam uz ten nechce ukazat ani kdyz to aktualizuji nebo odpojim a zapojim
-
- Pohlaví:
Použij partition manager: http://www.slunecnice.cz/sw/easeus-partition-manager/
Už jsem to udelal a nasel ale nemuzu tam nastavit fotmat FAT32 ktery je pro XBOX v tom program uro pujde?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
No jestliže to děláš ve Win7, tak ten formát Fat32 nechce nabídnout.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Rozdělení sítě na podsítě, výpočet podsítí podle počtu hostů Příloha(y)
od zuzana3 » 27 pro 2024 08:09 » v Administrace sítě - 12
- 5079
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
27 pro 2024 12:29
-