Zdravím :)
Rád bych se zeptal, nevím jestli to můžu psát přímo do tohoto tématu pokud ne tak tému mužete přesunout. :)
Vlastním Notebook Acer Aspire V3-771G NX.M1WEC.009 (http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-771g- ... 363493.htm)
Moje otázka proč píšu sem je, že se chci zeptat na kolika FPS a v jakém nastavení je tento stroj schopný zvládnout Far cry 3. Jestli od něj neočekávám hodně a od GPU (Nvidia Geforce GT 650m)
Dále Grafická karta kterou jsem uvedl je DDR3 nebo GDDR5? Jen mě to zajímá nevím jak to přesně zjistit. A hlavní věc proč se ptám je, že poslední dobou mám problémy s nějakou aplikací ... Mám dojem že mi brzdí PC a PC nedosahuje takového výkonu jak by mělo. Dříve jsem řešil problém když se mi po nějaké době zdál notebook pomalý, vždy se mi při restartu nebo vypínání zobrazovala hláška vypínání Perfect form nebo Dummy form (http://superuser.com/questions/545404/w ... tting-down). Problém jsem řešil odinstalací Acer Instant Update Service. Naneštěstí se to nepovedlo jak bych čekal. Problém s Perfect and Dummy form zmizel ale místo toho se při vypínání programů u restartu napíše na chviličku, že windows ukončuje aplikaci a hend zmízí nevím jakou a co. Ale mám dojem že mi to zpomaluje noťas. Tak nevím čeho se chytit co googlit jak opravovat. Windows 8.1 je Legální a mám tu spoustu dat nechce se mi hned přistupovat k reinstallu Windows. Tak se teda chci obrátit zde na forum jestli Vás napadá nějaký nápad. Nějaký sken PC zda-li je vše jak má být. :) Pokles výkonu není rapidní Battlefield 4 si zahraju na 27 FPS v pruměru na High medium details atd ... Děkuju za pomoc
Notebook Acer Aspire V3-771G
Re: Notebook Acer Aspire V3-771G
Okej Tak Díky
... Mužu se zeptat aspon na to průměrné FPS u Far cry 3 ? :)

Gk zjistis pomoci GPU-Z, FC3 vyzkoušej
Maxdel: cetl jsi vubec prvni prispevek ? Proc odepisujes ? 
Darkstorm: Zde mas prehled, co by mela zvladnout tva grafika. Je tam testovano mnoho her.
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 887.0.html
Testy bezi bud na:
Intel Core i5 3360M 2.8GHz nebo Intel Core i7 3630QM, takze samozrejme testy s i7 budou vyssi tez tvoje testy.
Pomaly start: Zkus defragmentovat disk, vycistit PC ccleanerem, hod sem obrazek z ctrl+shift+esc -> po spusteni. Pokud si myslis ze mas bordel v PC, tak zaloz tema v viewforum.php?f=70

Darkstorm: Zde mas prehled, co by mela zvladnout tva grafika. Je tam testovano mnoho her.
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeF ... 887.0.html
Testy bezi bud na:
Intel Core i5 3360M 2.8GHz nebo Intel Core i7 3630QM, takze samozrejme testy s i7 budou vyssi tez tvoje testy.
Pomaly start: Zkus defragmentovat disk, vycistit PC ccleanerem, hod sem obrazek z ctrl+shift+esc -> po spusteni. Pokud si myslis ze mas bordel v PC, tak zaloz tema v viewforum.php?f=70
i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
Rozhodl jsem se pro následující řešení, převedu Notebook do Továrního nastavení uvidím zda-li tim problém vyřeším :). Pokud ne nejspíš bude problém v HW a budu moci reklamovat... :/ Ale myslím si, že to nejspíš nehrozí. Napíšu jak jsem pochodil.
Když už jsme byli u toho. Co myslíte že je v této sestavě limitujícím prvkem? Procesor Intel Core i5 3210M Ivy Bridge a nebo GPU Nvidia Geforce GT 650m 2GB ? Díky
Když už jsme byli u toho. Co myslíte že je v této sestavě limitujícím prvkem? Procesor Intel Core i5 3210M Ivy Bridge a nebo GPU Nvidia Geforce GT 650m 2GB ? Díky
Jak uz to mas koupene, tak uz to nema cenu resit co je "limitujici prvek", protoze nic krome RAM, a HDD nevylepsis. Neudavas v jakem smeru urcit ten limitujici prvek, pokud ve hrach, tak to bude grafika.
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
Tak po převodu do továrního nastavení se nic nezlepšilo chybové hlášky, které jsem popisoval v prvním příspěvku zůstali. Jediné co mě napadá je že může být nějaká vadná aktualizase ze strany Windows. Jinak nevím :( Myslíte že s tímto problémem můžu nechat notebook reklamovat nebo mi to neuznají. :( ?
Furt neco pises o problemech a ani jednou si zde nevlozil nejaky podklad tveho problemu. Nikdo ti do pocitace nevidi!!!
Xioami Redmi 1S
Xioami Redmi 1S
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6