LED osvětlení - voltáže a blikání
LED osvětlení - voltáže a blikání
dneska jsem si asi po 3 hodinách hraní s pájkou a kabely dodělal osvětlení casu a vršku monitoru nuchal jsem to na 12v větvi (led má napájení 12v) včera jsem zkoušel 1 pásek voltáže nic jelo to stejně nahoru a dolu (o setinky max 2 desetinky) pořád stejně ale neblikaly , dneska jsem to zapojil a jakoby lehce LEDky blikaly (nevím jestli to není optický klam ) PS jaké by měly být ty voltáže správně ?
-
- Pohlaví:
Re: LED osvětlení - voltáže a blikání
Jaké by měly být voltáže správně záleží na množství použitých led. To jsou samoblikající, nebo to blikání řídí nějaký obvod?
Ne mají pouze svítít a mám 15x3 ledek
-
- Pohlaví:
Nerozumím, když mají pouze svítit, proč píšeš že neblikaly? Když si je kupoval jistě tam byly parametry jaký je třeba zdroj.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
MaTis_CZ píše:... mám 15x3 ledek
To je informace na nic. O jaké LEDky se jedná - nejlépe typ, nebo alespoň fotku.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Tady vůbec nejsou žádné pořádné informace.
Je to osvětlení z jednotlivých LEDek nebo jsi použil pásek? Jaké jsou parametry toho pásku, popř. těch LEDek? Mají blikat nebo mají svítit trvale? Dal bys dohromady schéma zapojení?
Bez podobných informací nás nutíš věštit z křišťálové koule!
Je to osvětlení z jednotlivých LEDek nebo jsi použil pásek? Jaké jsou parametry toho pásku, popř. těch LEDek? Mají blikat nebo mají svítit trvale? Dal bys dohromady schéma zapojení?
Bez podobných informací nás nutíš věštit z křišťálové koule!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Je to pásek,mají svítit trvale,puvodní zdroj je 12V 2A Schéma : Zdroj-Vypínač-Pásek---Pásek (-= 50cm kabelu)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Asus tuf gaming a16 (2024) G-Sync blikání obrazovky.
od Dewai1999 » 08 bře 2025 17:07 » v Problémy s hardwarem - 1
- 6250
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
09 bře 2025 03:30
-