Sponzor

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Simroth
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Sponzor

Příspěvekod Simroth » 04 srp 2014 18:39

Zdravím. Možná to bude hloupá otázka ale musim se na ní zeptat... Prostě mi to nedá...
Nevím jak to přestě popsat tak to nějak napíšu a snad to někdo pochopí a odpoví.

Hledám někoho, kdo má zájem o case modding Pc ale buď neni manuálně zručný nebo o tom neví nic a nechce se mu o tom číst.
Prostě někdo, kdo mi přiveze věci, nechá mi je tu nebo mohu přijet já k němu a na zakázku bych mu tam udělal např custom vodníka jak by si přál on.
Vždy kouám na videa o tom a oni tam mají třeba 2xPc tak za 50 tis, tři monitory a vybavení za desítky tisíc :D Zajímá mě vždycky kde na to vezmou ty peníze.... Jestli jim to tak vydělává a nebo jsou tak zazobaný.. Ale zpět k tématu, prostě nekdo kdo chce nějak upravit case "na míru" a nemá na to. Já bych mu to udělal klidně i na místě a pak bych věci předal zpět.

Hloupý připomínky si nechte.. Vím o tom, že je to asi nemožné ale tak zkusit to musím :D Díky za CHYTRÉ nápady..
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Sponzor

Příspěvekod petr22 » 04 srp 2014 18:47

Obvykle na to vezmou penize tak, ze to delaji na zakazku - zakaznik urci co chce a oni mu to postavi. Pak z toho udelaji video a daji ho na Youtube a maji jeste reklamu. Ono to vypada snadno a jednoduse, ale stavba muze trvat i nekolik dnu a muze k tomy byt treba dobre vybavena dilna.

Navic nesmis zapominat na to, ze jednak na komponenty, tak na vysledek prace poskytujes zaruku - tudiz musis byt pripraven celou cenu zarizeni vcetne prace zaplatit zakaznikovi kdyz se neco nepovede. A to v pripade zniceni treba jen jednoho Titana muze byt slusna palka.

Ono to take neni jen o poskladani komponentu dohromady, cele se to musi navrhnout vcetne rozmisteni soucastek a jejich vzajemneho propojeni. Naprosta vetsina soucastek se samozrejmne u nas neda vubec sehnat.

Zpět na “Vše ostatní (hw)”