Čau, podařilo se mi do klávesnice nalejt pivo, rozebral jsem ji, vyčistil, a funguje normálně, ale zasekávaj se mi nějaký tlačítka ve zmáčklý poloze. Už jsem je několikrát rozdělal, očistil, hodinu to fungovalo, ale pak se zase začali zasekávat. Ono je pak docela nepříjemný když za každým slovem udělám 5cm mezeru. Nějakej tip jakým svinstvem to umejt, abych to nemusel dělat další den znova?
klávesnice: A4tech G800, pivo: zlatopramen 11°
čím vyčistit pivo z klávesnice?
čím vyčistit pivo z klávesnice?
Just Fucking Google It!
Re: čím vyčistit pivo z klávesnice?
Na tohle mam vyborny prostredek - jmenuje se to Mefisto. Meli by to mit vsude kde se da koupit Jar a podobne cisticki prostredky.
Nicmene pozor - vsechny kovove casti ktere tim polejes musis hned po tom otrit mokrym hadrem, aby ti nezustaly fleky. Ta latka je pomerne agresivni, behem par minut s tim odmastis i s sporak kde to nechce pustit ani dratenym kartacem.
Nicmene pozor - vsechny kovove casti ktere tim polejes musis hned po tom otrit mokrym hadrem, aby ti nezustaly fleky. Ta latka je pomerne agresivni, behem par minut s tim odmastis i s sporak kde to nechce pustit ani dratenym kartacem.
-
- Pohlaví:
U všech čistících prostředků je také třeba to vyzkoušet někde na okraji a zjistit zda to ta látka neleptá.
Úplně nejlepší prostředek je nová klávesnice. Myslím, že klávesnice prolitá pivem bude jen neustálý zdroj problémů

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
petr: Tohle? http://cistici-prostredky-spotrebice.he ... el-500-ml/
Nesežere mě to ty vodivý mapy v klávesnici?
V garáži bych možná našel čistič brzd, ten by nefungoval?
Jinak předpokládám že klávesnici budu muset znova rozebrat, nepůjde to do ní jen tak nastříkat a čekat než to začne působit co?
Nesežere mě to ty vodivý mapy v klávesnici?
V garáži bych možná našel čistič brzd, ten by nefungoval?
Jinak předpokládám že klávesnici budu muset znova rozebrat, nepůjde to do ní jen tak nastříkat a čekat než to začne působit co?
Just Fucking Google It!
-
- Pohlaví:
Pokud se to zasekává, pak není třeba čistit klávesnici, ale klávesy, protože se asi slepují. A na to stačí vlažná voda s kapkou jaru.
Z čističe na brzdy nebo na sporáky bych měl opravdu strach.
Z čističe na brzdy nebo na sporáky bych měl opravdu strach.

Zbytečně ztrácíš čas. Nová klávesnice je naprosto bez problémů, čistič brzd Tě ji spolehlivě zlikviduje a žádný čistič Tě ji nevyčistí tak, abys ji mohl i nadále bez problémů používat.
Ale dělej si co chceš, poučíš se sám

Ale dělej si co chceš, poučíš se sám

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Co to rozdělat na díly a hodit do myčky? Nesežerou mi ty tablety popisky z kláves?
wattmetr: Zajímavej přístup. Takhle to bereš u všeho? Každej týden měníš auto za nový, protože žádnej čistič ho dokonale neumyje tak jako vyjelo z fabriky, kartáče nebo houby by na něm udělali mikroskopický škrábance, tak ho radši odvezeš na vrakáč a koupíš nový? Přece jen nový auto je naprosto bez problémů..
wattmetr: Zajímavej přístup. Takhle to bereš u všeho? Každej týden měníš auto za nový, protože žádnej čistič ho dokonale neumyje tak jako vyjelo z fabriky, kartáče nebo houby by na něm udělali mikroskopický škrábance, tak ho radši odvezeš na vrakáč a koupíš nový? Přece jen nový auto je naprosto bez problémů..
Just Fucking Google It!
http://cistici-prostredky-spotrebice.he ... el-500-ml/
Ano, to je ono. A hodi se to nejenom na klavesnici. Ale jak rikam - cistena plocha se musi jeste omyt normalni vodou.
Co jsem zkousel tak zadne plasty to zatim nijak viditelne neposkozovalo (ani se to neprozralo skrz tu flasku ve ktere to je).
Klidne napust vodu do umyvadla, strikni do toho Mefisto a hod do toho na 10 minut vsechny plastove casti.
Ano, to je ono. A hodi se to nejenom na klavesnici. Ale jak rikam - cistena plocha se musi jeste omyt normalni vodou.
Co jsem zkousel tak zadne plasty to zatim nijak viditelne neposkozovalo (ani se to neprozralo skrz tu flasku ve ktere to je).
Klidne napust vodu do umyvadla, strikni do toho Mefisto a hod do toho na 10 minut vsechny plastove casti.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 18 srp 2014 12:56, celkem upraveno 1 x.
Kolik stála ta Tvoje klávesnice???
To srovnání s autem trochu (no, spíš moc) kulhá
To srovnání s autem trochu (no, spíš moc) kulhá

Naposledy upravil(a) wattmetr dne 18 srp 2014 12:57, celkem upraveno 1 x.
-
- Pohlaví:
Myčka by to mohla zlikvidovat. Také jsem si klávesnici polil párkrát pivem a zasekávalo se to, tak jsem problémové klávesy vydloubl a umyl vlažnou vodou s jarem.
Kupovat klávesnici mi v této chvíli přijde zbytečné. Kór když nestojí stovku.
Kupovat klávesnici mi v této chvíli přijde zbytečné. Kór když nestojí stovku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2058
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17