Dobrý den,
chtěl bych jsem se zeptat mám tento kabel
a chci tím nabít tento fotak
a to pomocí tohohle adaptéru
ale něják mi to nejde, nevím proč vím jen že je to zapojené ve fotoťáku, ve výstupu Digital AV OUT.
Předem děkuji za odpověď.
Nabíjení přes USB kabel
Nabíjení přes USB kabel
Naposledy upravil(a) GhostCZ dne 20 srp 2014 11:25, celkem upraveno 1 x.
Chybama se člověk učí.
Re: Nabíjení přes USB kabe
Jednak máš binec v popisu fotek a pak: USB kabely pro tato zařízení jsou dost často zapojeny tak, že je zařízení - foťák - identifikuje jako datový kabel a zařízení se přes ten kabel nenabíjí, lze ho nabíjet jen k tomu určenou nabíječkou. Netvrdím, že to je určitě Tvůj případ, ale vše tomu nasvědčuje.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Re: Nabíjení přes USB kabel
Fotky už jsem upravil, takže mám k tomu dokoupit něco jiného a tenhle kabel teda vyhodit nebo co?
Chybama se člověk učí.
Vyhazovat ho nemusíš, ale teď jsem si všiml, že ho zapojuješ do USB mini, který je označený Digital AV OUT. Pak se nediv, že nenabíjí, ten konektor je pouze výstup digitálního audio-video signálu!
Jak vypadá nabíjecí konektor foťáku? Vyfoť ho a ukaž!
Jak vypadá nabíjecí konektor foťáku? Vyfoť ho a ukaž!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
No, podle všeho tvůj foťák nabíjení baterie přes USB neumí a je k němu třeba nabíječka (která je součástí balení). Baterii je tedy třeba dobíjet v nabíječce mimo fotoaparát. Já to tak taky mám. Neoriginál je např.: http://www.azbaterie.cz/duracell-pro-pa ... d-4987368/
USB zde slouží pouze pro přenos dat s PC.
USB zde slouží pouze pro přenos dat s PC.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 20 srp 2014 11:41, celkem upraveno 1 x.
Tady je fotka zlatej je AV OUT a stříbrnej je DC IN.
Chybama se člověk učí.
Musíš použít kabel s odpovídajícím konektorem do DC IN. Z fotky toho moc nepoznám, není čistá.
-
- Pohlaví:
. Pokud to budeš rvát sem, pak hrozí že foťák zničíš. Také je dobré přečíst si návod.nevím proč vím jen že je to zapojené ve fotoťáku, ve výstupu Digital AV OUT
Vyfoť pořádně ten konektor DC IN.
Tak tenhle kabel jde zapojit jen do AV OUT ale tady je obrázek DC IN.
edit: tabletem to lépe nevyfotím.
edit: tabletem to lépe nevyfotím.
Chybama se člověk učí.
-
- Pohlaví:
Já to podle toho nepoznám. Zkus do toho DC IN zapojit ten kabel co je na prvním obrázku, zda tam jeden konec pasuje a napiš.
-
- Pohlaví:
Pak se bude originální kabel lišit. Vím, že třeba Olympus má pro USB dobíjení jinou (nestandardní) koncovku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3864
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2632
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
-
- 3
- 3085
-
od kecalek