Notebook-výměna harddisku
Notebook-výměna harddisku
Dobrý den, potřebuji poradit. Mám notebook Medion Akoya P7612 (http://clanky.katalognotebooku.cz/567-m ... oya-p7612/). Odešel mi harddisk Seagate. V servisu harddisk vyměnili za ten samý (podle účetnky). Problém je, že nyní mi nejde kvalitně zvuk jak šel, měla jsem Realtek HDA, Dolby Home Theater a nyní se mi ve správci zařízení zobrazuje zvuk jen jako HDA. Zvuková karta by měla být mimo harddisk. V servisu mi znova nahráli systém Vista Home premium. Může mi někdo poradit, čím to je?
-
- Pohlaví:
Re: Notebook-výměna harddisku
Vítej na PC-HELP!
Pravděpodobně chybí nějaký ovladač. Dej sem screen ze správce zařízení.
Pravděpodobně chybí nějaký ovladač. Dej sem screen ze správce zařízení.
-
- Pohlaví:
Stačí. Ale nic tam nechybí. Možná se něco bude schovávat v softwaru výrobce: http://www.medion.com/de/service/start/ ... 9785&gid=1 Ale německy neumím, takže zkus sama. Rozhodně to bude souviset se zvukem atp.
Takže mi nemohli v servisu kartu vyndat a dát jinou, která je na harddisku? Předtím jsem měla v Ovládacích panelech Zvuk zvlášť a teď je zobrazení Hardwarw a zvuk. Děkuju. Na ten odkaz jsem se už dívala a žádný software pro můj NB nemají k dispozici, píšou.
Zkusil bych přeinstalovat ovladače zvukovky, kdoví co tam nainstalovali.
Na disku žádná karta není, disk je jenom paměťový médium.
Na disku žádná karta není, disk je jenom paměťový médium.
Just Fucking Google It!
Já jsem si včera stáhla tohle: Realtek High Definition Audio R2.70 Vista,7 64bit a nikde v ovládání se to neprojevilo. Je třeba nejdřív odinstalovat nynejší ovladač HDA? Nevím, jak bych to odinstalovala abych něco nezkazila.
-
- Pohlaví:
No, předpokládám, že si seš 100% jistá, žes tam ten realtek měla. Potom pravoklikni na Zvukové zařízení HDA a zvol odinstalovat. Poté nainstaluj realtek. Restartuj a zkontroluj.
Ony si wokna klidně můžou dodat vlastní ovladač. Ten sice funguje, ale některé funkce nemusí nabízet.
Ony si wokna klidně můžou dodat vlastní ovladač. Ten sice funguje, ale některé funkce nemusí nabízet.
V manuálu k NB, po rozbalení zvuku, je to uvedeno na obrázku. Mohla jsem nastavit basy, výšky, dát surround, dolby a ost., teď nic.
-
- Pohlaví:
ITCrowd píše:No, předpokládám, že si seš 100% jistá, žes tam ten realtek měla. Potom pravoklikni na Zvukové zařízení HDA a zvol odinstalovat. Poté nainstaluj realtek. Restartuj a zkontroluj.
Dala jsem příkaz odinstalovat, pak se mě to zeptalo, zda chci restartovat NB, klikla jsem na "ne" (rozmyslela jsem si akci odinstalovat, abych něco nepokazila). Vypadalo to, že se nic neodinstalovalo, ve správci bylo to samé. Pak jsem vypla NB. Teď jsem ho zapla a ohlásilo to, že je zvuk odinstalován, ale hned se nainstaloval sám od sebe zase na HDA. Zítra zajdu do servisu, ať mi to vysvětlí co s tím je, jen si potřebuji být nějak jistá, že mi nevyměnili zvukovou kartu - mluvila jsem s jedním IT a prý to dělají, když se jim hodí. Ten nový hardisk nemá firemní nálepku (odšroubovala jsem víko) - to může být? Děkuju všem za pomoc.
-
- Pohlaví:
Pak na to je samostatný ovladač. Já u sebe musím kromě ovladače zvuku nainstalovat ještě Dolby. Tak se podívej na stránky výrobce.Medion píše:V manuálu k NB, po rozbalení zvuku, je to uvedeno na obrázku. Mohla jsem nastavit basy, výšky, dát surround, dolby a ost., teď nic.
Odesláno z mého MT15i
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2293
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4550
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11140
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
-
- 0
- 2614
-
od Kaspo