Rozpadlé sluchátka
Rozpadlé sluchátka
Zdravím, rozpadly se mi sluchátka (pecky). Fungují, jenom to rozpadnuté hraje o něco slaběji. Všiml jsem si, že pár vláken jednoho drátku se utrhlo - bohužel nevím jaké barvy. Je tam drátek zlaté barvy a zelené, jenže ta utržená část má bílou barvu. Teď jsem je zkusil znova a trochu se to zlepšilo - rozdíl není moc výrazný. Čím by bylo nejlepší to slepit?
Naposledy upravil(a) michael95 dne 16 pro 2014 17:47, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rozpadlé sluchátka
A to nám sděluješ, nebo co vlastně chceš. Pokud si šikovný, tak přerušené drátky stejné barvy propájej, nebo požádej kamaráda, který to umí. Opravy na dálku, zatím nejsou technicky realizovatelné.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Opravuji, u záznamu, který jsem zkoušel byla o něco slabší 1. stopa shodou okolností byla přehrávána na tom rozpadlém sluchátku. V hrách hrají obě dvě sluchátka stejně. Teď už jenom zbývá vyřešit čím to slepit?
-
- Pohlaví:
Zkrátit kablík a znovu připájet tak, aby tam byly všechny drátky a ne jen polovina. Slepíš to buďto kvalitním lepidlem na daný plast, nebo možná nějakým obyčejným vteřiňákem za dvacku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3846
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2671
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3331
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4099
-
od Kadel33