Mám takovou menší prosbu. Poslední zhruba 3 týdny jsem nebyl na PC občas tam chodila ségra. Včera jsem po té době přišel k PC a všiml jsem si hodně pomalého načítání systému, celý ten proces trvá +-10 minut než mohu úplně s přehledem ovládat pc zas. Do té doby jel dobře než přišla ta menší pauza. Nemohu si pomoct ale pokud mi s tím nepomohly ty různé programy které většinou používám na podobné věci tak mám menší podezření zda třeba není PC v háji v tomto případě narážím na HDD nebo ramky kdo ví. PC potom funguje celkem normálně ale zaznamenávám takové nepříjemné sekání když mám např puštěnou hudbu tak tam občas slyším takový zádrhel sekavý, parkrát se mi v minulosti tohle stalo a většinou to byl pěknej průser co si pamatuji hlavně když potom naskakovala modrá smrt v tomto případě se mi to ještě nestalo. Vím že HDD nemám tak úplně v pořádku ale do této doby šlapal v pohodě i když není to tak dlouho co jsem musel řešit jednu věc ohledně chybných sektorů, protože se mi stalo že mi jakoby schovalo celou složku která měla kolem 100GB když jsem na ní kliknul tak mi to hlásilo jestli nechci zformátovat disk c nebo něco podobného a tak jsem se nemohl do té složky když jsem vlastnosti bylo tam psáno že ta složka má 0kb...pak mi mohl disk doctor který to obnovil a data byla zpět. Nemáte nějakou radu ohledně toho pomalého načítání windowsu? Četl jsem pár věci na forech a nic zásadního jsem se tam nedozvěděl. Pošlu obrázek ...http://wrestlers.sweb.cz/obrazky/pepa%20pc.jpg ..........PS: Omlouvám se jsem čuňě