Ahoj mám takový problém, mám volant Genius Speedwheel 3 MT a ktomu pedály ale v pedálech si mi rozlomil takový malý přístrojek a já nevím jak se to jmenuje a jestli se to dá koupit, a kdyby jste byli tak hodný tak jakej drátek mám dát kam .. Děkuji :)
Název opraven - ten přístrojek se nazývá potenciometr. Pic
Potenciometr do pedálů
-
- Pohlaví:
Re: Přistroj do pedálů
Tak to je otázka pro jasnovidce. Dej sem do přílohy fotku toho zařízení.
Tady je [attachment=0]20150117_114147.jpg[/attachment]
-
- Pohlaví:
To je nějaký potenciometr s prasácky přiletovanými dráty. Co je kde ulomeného? Tam jsou jen 3 dráty a není co poplést.
To je ten druhý který je v pořádku, druhýmu se zlomila za "zakládní deska" ...
-
- Pohlaví:
Myslíš to hnědé na čem jsou kontakty? Je na tom něco napsané? Opiš to. Pokud ne, budeš muset za nějakým elektrikářem, který to proměří a řekne čím to nahradit, ale asi se to bude muset upravit.
A při letování těch drátu nemá tam být nějaké pořádí nebo to je jedno kam se který drát dá ? A jeden musí být propojovací stím druhým zařízením ne ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Led 2015 11:55) ---
10KB-63
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Led 2015 11:55) ---
10KB-63
-
- Pohlaví:
Na tom jednom zařízení-potenciometru je pořadí drátů důležite. Víc ti nepovím, nemám to na stole a ani nemám schéma zapojení. Elektrikář by si s tím měl poradit.
Elektřikáře mám taťku ale ten si stím taky neví rady, kdybych měl schéma zapojení tak sem ani nepíšu, no ale dá sen ten potencioment někde koupit ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na tom potenciometru jsou uvedeny hodnoty, takže podle toho sehnat stejný typ, ale i se stejnými parametry, což je hodnota odporu a půběh jeho změny (lineárně atd.).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví: