Reference eshopu EXASOFT

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Dejvvv
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Reference eshopu EXASOFT

Příspěvekod Dejvvv » 27 led 2015 16:15

Čau koupil jsem si GK na e-shopu EXASOFT přečetl jsem si na heurece hodnocení a byl docela dobrý tak jsem to objednal, ale nastal problem s dodaci adresou po objednani tak jsme volali na jejich linku a tam to po chvilce polozili tak jsme jim napsali e-mail a uz dva dny cekame tak jsem se znovu koukl heureku a rozklikl jsem zalozku diskuze a tam bylo takove hodnoceni ze nechapu jak si tam nekdo muze neco koupit je tu nekdo kdo má s tímto obchodem zkušenosti??? GK by mi měla prijit zítra a po recenzích nevím jestli si to mám vzít viz. recenze : http://obchody.heureka.cz/exasoft-cz/diskuse/

Upraven nic neříkající název a téma přesunuto. Pic

Reklama
FIDLIK
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: EXASOFT

Příspěvekod FIDLIK » 27 led 2015 16:45

Zkušenosti mám, pravidelně u nich nakupuju a nikdy jsem neměl žádný problém. Telefony vždy berou a vše se dá vyřešit. Ovšem nevím co se tam děje teď, třeba se od nového roku něco změnilo:-)
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 27 led 2015 16:46

Proč to píšeš do Internetové prohlížeče?

recenze si máš přečíst před objednávkou! Už je asi pozdě. Pokud to jde, pak objednávku stornuj,

Dejvvv
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Dejvvv » 27 led 2015 18:24

nevím kam bych to měl dát
jinak dík

--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2015 18:24) ---

nevím kam bych to měl dát
jinak dík