Čau koupil jsem si GK na e-shopu EXASOFT přečetl jsem si na heurece hodnocení a byl docela dobrý tak jsem to objednal, ale nastal problem s dodaci adresou po objednani tak jsme volali na jejich linku a tam to po chvilce polozili tak jsme jim napsali e-mail a uz dva dny cekame tak jsem se znovu koukl heureku a rozklikl jsem zalozku diskuze a tam bylo takove hodnoceni ze nechapu jak si tam nekdo muze neco koupit je tu nekdo kdo má s tímto obchodem zkušenosti??? GK by mi měla prijit zítra a po recenzích nevím jestli si to mám vzít viz. recenze : http://obchody.heureka.cz/exasoft-cz/diskuse/
Upraven nic neříkající název a téma přesunuto. Pic
Reference eshopu EXASOFT
Re: EXASOFT
Zkušenosti mám, pravidelně u nich nakupuju a nikdy jsem neměl žádný problém. Telefony vždy berou a vše se dá vyřešit. Ovšem nevím co se tam děje teď, třeba se od nového roku něco změnilo:-)
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
-
- Pohlaví:
Proč to píšeš do Internetové prohlížeče?
recenze si máš přečíst před objednávkou! Už je asi pozdě. Pokud to jde, pak objednávku stornuj,
recenze si máš přečíst před objednávkou! Už je asi pozdě. Pokud to jde, pak objednávku stornuj,
nevím kam bych to měl dát
jinak dík
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2015 18:24) ---
jinak dík
jinak dík
--- Doplnění předchozího příspěvku (27 Led 2015 18:24) ---
jinak dík