Zdravím,
mám problém při kopírování čehokoliv z disku na flashku. Do nedávna jsem neměl nejmenší problém, ale ted místo např. filmu Americký sniper s typem souboru VLC media player se na flashku zkopíruje jen nějaký zástupce s velikostí 1 Kb. když rozkliknu vlastnosti toho zástupce na flashce, tak typ souboru je Zástupce (.lnk), popis je příkazový řádek systému windows, typ cíle je aplikace, umístění cíle je systém 32 a cíl je C:\Windows\system32\cmd.exe /c start System.vbs&start Americký.Snip. Dělá to zástupce u všeho, co chci překopírovat nebo vložit na fleshku a já za boha nevím co s tím, ani nevím, proč se to udělalo. když dám otevřít umístění souboru,tak mi to najede na cmd příkazový řádek. Děkuji za odpovědi.
Kopírování z Pc na Flash disk
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kopírování z Pc na Flash disk
Podle všeho kopíruješ jen odkaz na soubor. Musíš kopírovat soubor z místa, kde je uložen a ne odkaz na něj.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No to nevím ani jak bych to dělal, stáhnu film tam kam to mám nastavený, přejdu do té složky, mám tam daný film nebo cokoliv o správné velikosti a když to dám kopírovat nebo vyjmout a vložit na fleshku, tak se to automaticky udělá jen jako zástupce. Předtím to fungovalo normálně, jednou zapnu Pc staáhnu film a ejhle, dělá to tohle :).
-
- Pohlaví:
Používej ke kopírování totalcommander, nebo jiný souborový manažer.
No a není nějaký řešení tohohle? je to pro mě nejjednodušší, pár kliknutí myší a hotovo :)
-
- Pohlaví:
Nevím jak klikáš, takže ti neporadím. Jen děláš nějakou chybu, protože tohle normální chování není. ještě se zeprám, jestli se tohle děje u každého souboru (i malého)?
jj,dělá to i u malých souborů, cokoliv na tu fleshku dám, tak to je jen zástupce s příponou lnk a umístěním cmd: windows/system32. Ted jsem zkoušel i totalcommandera a udělalo to úplně to stejný. Fakt netuším, co to mohlo způsobit.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Máš virus na flashce, těch souborů s koncovkou .lnk máš v PC nyní nespočet, zkus se schválně podívat přes ten TotalCommander, jak už zde zaznělo.
Netuším, jak se u mně kdysi takový to virus na flashce vyskytl, ale na všech discích mimo systémového jsem měl u každého souboru automaticky vytvořeny ony soubory duplicitní a právě s touto koncovkou .lnk, také jsem čuměl jak puk kde se to tam vzalo, flashku jsem klasicky naformátoval (zdlouhavý formát) a odstranil partitions přes CMD.
Netuším, jak se u mně kdysi takový to virus na flashce vyskytl, ale na všech discích mimo systémového jsem měl u každého souboru automaticky vytvořeny ony soubory duplicitní a právě s touto koncovkou .lnk, také jsem čuměl jak puk kde se to tam vzalo, flashku jsem klasicky naformátoval (zdlouhavý formát) a odstranil partitions přes CMD.
Naposledy upravil(a) jkmaxfli dne 12 dub 2015 19:49, celkem upraveno 1 x.
► Zobrazit spoiler
jsem celkem laik a total commandera nepoužívám vůbec, takže nevím jak a co zjistit přes něj :).
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Dub 2015 19:58) ---
jak říkám,na mě se musí polopaticky, jsem počítačový idiot :), fleshku zformátuju,ale v tom cmd jsem taky nic nedělal,takže tam nevím co zadat nebo napsat :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Dub 2015 19:58) ---
jak říkám,na mě se musí polopaticky, jsem počítačový idiot :), fleshku zformátuju,ale v tom cmd jsem taky nic nedělal,takže tam nevím co zadat nebo napsat :)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kde máš uložený soubor, který chceš kopírovat? Uveď přesný název souboru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Uložený je na místním disku C:/stažené/Americký.Sniper.2014.DVDScr.CZ.titulky.vloženy...například tohle, ale dělá to u čehokoliv :), ale včera jsem projel tu fleshku esetem, našlo to trojskýho koně,tak jsem to vymazal a kopírovaný soubory se přetáhly v pořádku, dnes jsem tu fleshku vrátil do pc a je to tam znovu, zas ty podělaný zástupci.
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Klikni na tlačítko START a do pole hledat vepiš bez uvozovek "regedit" a až se ti výše v okně zobrazí, klikni na regedit pravým tlačítkem a spusť jako správce !
Nyní si najdi hodnotu:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.lnk\
Rozklikni .lnk a smaž složku UserChoice
Zavři regedit a restartuj PC
Nyní si najdi hodnotu:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.lnk\
Rozklikni .lnk a smaž složku UserChoice
Zavři regedit a restartuj PC
► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3455
-
od Dolpi
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5047
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3875
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5517
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
-
- 0
- 2808
-
od LukM