Dobrý dne,
Mám takový problém. Když připojím k notebooku mikrofon, tak ho Windows vůbec nenačte. Pořád v Ovládacích panelech mám jen jeden, u kterého píše výchozí. Ale, nejspíš to přepne na ten připojený. Ovšem, ten absolutně na nic nereaguje. Když do něj ťukám silněji prstem, tak ukazuje, že zaznamenal nějaké zvuky. Ale když do něm mluvím, křičím, tak vůbec nic nezaznamená. Dokonce ani žádné minimum. Mohl by mi s tímto problémem prosím někdo poradit?
DODATEK: // Je to mikrofon u sláchátek. Schluchátka ale v pořádku hrají.
Nenačte mikrofon
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenačte mikrofon
Podívej se do manuálu k ntb, zda mikrofon připojuješ na správné místo. Domnívám, že připojuješ sluchátka s mikrofonem buď do konektoru jen na mikrofon, nebo do konektoru jen na sluchátka. Pokud je konektor určen pro sluchátka i mikrofon, může být problém s příslušným ovladačem pro Win10.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mikrofon mi právě již nefungoval na Windows 8.1.
Sluchátka i Mikrofon zapojuji do konektorů, který má notebook každý zvlášť.
Sluchátka i Mikrofon zapojuji do konektorů, který má notebook každý zvlášť.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem obr. ze Správce zařízení s rozkliknutím Audio Video.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Ve Windows 10 nic takového není. Jedinné, co jsem tam podobného našel, jsou Zvukové vstupy a výstupy, je to ono?
Win 10 je pouze beta! Snad nečekáš, že vše pojede na betě korektně?
Já vím, že je to Technical Preview. Ale jak jsem říkal, mikrofon nefungoval ani na Windows 8, takže si nemyslím, že to je tím. A když do něj více praštím, tak něco jakoby zaznamená. Ale když do něj mluvím, tak vůbec nic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dej sem screen celého správce zařízení
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve si otestuj mikrofon v jiném PC, že je opravdu funkční. Jinak nemá cenu pokračovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2809
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-