Tisk samolepek v inkoustové tiskárně
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tisk samolepek v inkoustové tiskárně
Zdravím, napadlo mě, že bych si mohl udělat samolepky na motorku, mobil a další věci. V laserové tiskárně by to mělo být snadné, ale tu nemám, mám inkoustovou. Ovšem do inkoustové jsem nikde na internetu nenašel samolepící fólii.. vyrábí se to ? A jde na to vytisknout libovolný barevný obrázek z internetu ? Díky.. 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tisk samolepek v inkoustové tiskárně
http://www.avetech.cz/materialy-pro-tis ... pici-folie
ale bůh ví, jaká bude ochrana na slunci proti vyblednutí.
Teď jsem řešil polepy na motorky taky, ale po úvaze jsem si radši domluvil nějakýho Itala z ebaye, co tohle přímo dělá, konkrétně to byly 3D samolepky.
ale bůh ví, jaká bude ochrana na slunci proti vyblednutí.
Teď jsem řešil polepy na motorky taky, ale po úvaze jsem si radši domluvil nějakýho Itala z ebaye, co tohle přímo dělá, konkrétně to byly 3D samolepky.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Právě pouze tyto 2 jsem našel, ale ta cena je naprosto nereálná
Takže jsem tohle zavrhl 

- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Než to nalepíš na motorku, hoď to radši na okno a po nějaké době uvidíš, jak to vypadá
.

Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4135
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 09:11