Integrovaný SSD disk
Integrovaný SSD disk
Dobrý den, chci se zeptat, k čemu slouží integrovaný ssd disk, když mám na pc napsano 500gb+24gb ssd? Co se na ten ssd uklada? nějaké data? mohu tam ulozit fotky apod?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Integrovaný SSD disk
V prvni rade SSD neslouzi k ukladani fotek.
Ta SSD cast funguje jako cache. Tzn. jsou tam zapsany soubory, ktere se vyhodnoti jako ty s nejcastejsim pristupem. Hlavne tedy OS a nejcasteji pouzivane programy.
Ta SSD cast funguje jako cache. Tzn. jsou tam zapsany soubory, ktere se vyhodnoti jako ty s nejcastejsim pristupem. Hlavne tedy OS a nejcasteji pouzivane programy.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Pokud odinstalujes tu aplikaci ktera vyuziva disk jako cache tak ho muzes pouzit jako jakykoliv jiny disk - klidne i k ukladani fotek. Je to jen 24 GB volneho prostoru.
takže pokud chapu spravne tak ten ssd funguje jako cache aha..
jeste bych chtel pozadat muzete mi poslat prosim nejaky odkaz na program ktery zobrazi jake disky mam v pc kolik maji mega atd...a to aby se tam zobrazil ten ssd disk?
moc diky
jeste bych chtel pozadat muzete mi poslat prosim nejaky odkaz na program ktery zobrazi jake disky mam v pc kolik maji mega atd...a to aby se tam zobrazil ten ssd disk?
moc diky
Naposledy upravil(a) majklan dne 29 kvě 2015 13:46, celkem upraveno 1 x.
Pokud tomu nerozumíš nějakým zásahům bych se obloukem vyhnul. Ten SSD disk je tam pro zrychlení chodu systému. Navíc by mně přišla škoda, na tohle ukládat fotky.
AMD Ryzen 5 5600x
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
MSI B450-A PRO
16GB DDR4 3200MHz
XFX AMD RADEON RX 6700 XT
EVGA GQ 750
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi