Razer Kraken 7.1 opačný zvuk v CS:GO
Razer Kraken 7.1 opačný zvuk v CS:GO
Zdravím, mám razer kraken 7.1 a v CSGO slyším opačně nevíte, jak to zpravit? Slyším ho zamnou, je ale předemnou... například ... mám je poprvé třeba je to o zvyku, ale kdo si může zvykat na opačnej zvuk, že... myslím, že někde musím nastavit 7.1 apod, ale vůbec netuším kde .. v razer synapse se mi neukazuje aplikace csgo když ji mam zaplou a nemužu tam nastaivt 7.1.. děkuju za každou radu...
Re: Razer Kraken 7.1 opačný zvuk v CS:GO
no tak.. někdo..
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, v Synapse by měl být nástroj kalibrace... tak si ho spusť... v cs:go si také nastav možnost zvuku: Sluchátka
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
ano mám, zkoušel jsem to, ale nevím.. bud se můj mozek nevyzná jak doopravdy cítí strany, nebo nejsem zvyklej na ty zvuky.. ale nikdo kdo hraje csgo si prej zvykat prostě nemusel... mám to na sluchátkach v csgo..
mám pokračovat tady, tak píšu znova.
Zdravím, potřebuju pomoc už na to nemám nervy....mám razer kraken 7.1 a v csgo slyším opačně, ano opravdu opačně........ už mě to přestalo bavit. Slyším ho zamnou, přitom je např. ve předu v pravo... opravdu se s tím nedá hrát a už mě to štve, bud jsem dement já a neumím poznat strany nebo už fakt nevím... ten razer sorround moc nevím, co je, ale nevidím v tom žádnej rozdíl... at kalibraci nastavím jak chci stejně slyším divně, když dám sluchátka za 200 kč slyším naprosto normalně a poznam okamžitě kde co dupe... nasadím razer a nepoznám absolutně nic... potřeboval bych vidět vaše nastavení ohledně razer synapse programu, nastavení csgo zvuku a kalibraci v razer synapse ....
Zdravím, potřebuju pomoc už na to nemám nervy....mám razer kraken 7.1 a v csgo slyším opačně, ano opravdu opačně........ už mě to přestalo bavit. Slyším ho zamnou, přitom je např. ve předu v pravo... opravdu se s tím nedá hrát a už mě to štve, bud jsem dement já a neumím poznat strany nebo už fakt nevím... ten razer sorround moc nevím, co je, ale nevidím v tom žádnej rozdíl... at kalibraci nastavím jak chci stejně slyším divně, když dám sluchátka za 200 kč slyším naprosto normalně a poznam okamžitě kde co dupe... nasadím razer a nepoznám absolutně nic... potřeboval bych vidět vaše nastavení ohledně razer synapse programu, nastavení csgo zvuku a kalibraci v razer synapse ....
Nemáš otočená sluchátka ana hlavě ?
I to se stává. Mělo by tam být napsáno L a R

CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
Opravdu nemám a když je otočím, mikrofon je na druhé straně a nejde otočit, takže by mně nešlo slyšet...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2181
-
od XartiQ
Zobrazit poslední příspěvek
16 říj 2024 14:14
-
- 13
- 5779
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6162
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11817
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-