rád bych se tu podělil o pár zkušeností se servisním střediskem Lenovo (již nikdy více)! Možná zvažujete nákup u kdysi populárního výrobce (IBM>IBM Lenovo>Lenovo).
Koupil jsem B50-80, pěkná cena, slušné zpracování. Ale. Nefunkční mikrofon, což bylo zjištěno až po 3 dnech, kdy mi to zákazník vrátil (drivery v pořádku, vyloženě chyba HW). Zařízením jsem tedy dle pokynů zaslal do servisního centra, ale pozor, nesmí se vyndat disk! Co to?
Společnost MEDION zajišťuje jako prostředník vyřizování formalit, nikoliv servis samotný. Zařízení s velkou pravděpodobností skončilo kdesi v Německu?? Po týdnu od přijetí k reklamaci (20.11.15) mi dorazilo vyjádření, že nemají servisní díl a ať mám trpělivost - no dobrá. 2 týdny bylo ticho. Volám tedy na centrálu MEDION, kde nevím koho zaměstnávají, ale česky je jim špatně rozumět. Bylo mi sděleno, že zařízení se stále opravuje. Volám dnes - 32 den, zařízení se stále opravuje. Žádám tedy o dobropis, což dle referencí na internetu nebude úplně triviální záležitost

Každopádně, ať si nadává kdo chce na Acer - voláte do Brna, seřvete někoho na lince a víte, že zařízení je v ČR (Brno - centralizovaný servis pro Acer) a pokud budete hodně důrazní, zařízení máte včetně výměny dílů (i přes jejich objednání) nejdéle do 14 dnů zpět.