Baterie se nenabíjí
Baterie se nenabíjí
Ahoj, pracuji s notasem, nutně ho potřebuji dnes a celý víkend. Přestala se mi nabíjet baterie, je na 9%. Předpokládám, že s tím musím asi fyzicky do opravny, ale to už asi nestihnu. Nebo má smysl zkusit opravu přes net? Nebo můžu já něco udělat? A ještě může mi to v tomto stavu ty tři dny fungovat? Děkuji za radu.
Re: Baterie se nenabíjí
Pokud je notebook napajen z externiho zdroje, baterie neni treba - je mozno ji vyjmout.
Od vyrobce by mel byt instalovan i program, ktery dokaze baterii otestovat a zobrazi upozorneni kdyz je vadna.
Od vyrobce by mel byt instalovan i program, ktery dokaze baterii otestovat a zobrazi upozorneni kdyz je vadna.
Z jakého externího zdroje? Nic o tom nevím. Že je vadná baterie se mi nezobrazuje. Nebude chyba v počítači?
Externi zdroj - nekdo tomu rika nabijecka. To co vede z notebooku do el. zasuvky.
Ta baterie tam byt nemusi, kdyz je zapojeny externi zdroj (nabijecka) funguje notebook i bez baterie.
Co to je za vyrobce notebooku? Vetsina vyrobcu tam instaluje svoje programy, jeden z nich slouzi k otestovani baterie, kde ukaze jak dlouho vydrzi, kolikratg byla nabita nebo neni vadna.
Ta baterie tam byt nemusi, kdyz je zapojeny externi zdroj (nabijecka) funguje notebook i bez baterie.
Co to je za vyrobce notebooku? Vetsina vyrobcu tam instaluje svoje programy, jeden z nich slouzi k otestovani baterie, kde ukaze jak dlouho vydrzi, kolikratg byla nabita nebo neni vadna.
Notebook je napájen z externího zdroje. Copak existuje možnost, aby notebook fungoval bez nabíječky? Jenže se nenabíjí. Já přece nepíšu, že je vadná baterie, ale že se nenabíjí.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 20 vteřinách:
Mmch když baterii vyndám, notas přestane fungovat, tak si dělej blázny z někoho doma a neokrádej tady lidi o čas tvrzením nesmyslů.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 20 vteřinách:
Mmch když baterii vyndám, notas přestane fungovat, tak si dělej blázny z někoho doma a neokrádej tady lidi o čas tvrzením nesmyslů.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Ano, notebook může fungovat i bez nabíječky, na baterku. A pokud je baterie vadná, může to být důvod proč se nenabíjí.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

Možná váš, ale můj ne.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Promiň, ale notebooků existují tisíce, né li milióny druhů, a ty jsi neuvedla co máš, tedy držíme se toho co je nejběžnější, tak se laskavě dámo chovej slušně, když chceš radu a odpovídej na dotazy které dostáváš. Ale já tady s radami končím!
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

"Mmch když baterii vyndám, notas přestane fungovat, tak si dělej blázny z někoho doma a neokrádej tady lidi o čas tvrzením nesmyslů."
Vsechny notebooky krome velmi lacinych netbooku s vetsavenou baterii funguji bez baterie - samozrejmne MUSI byt zapojeny externi zdroj, kdyz tam neni baterie, ale to je snad jasne. Zarizeni, ktere nefunguje bez vlozene baterie je pouze tablet a telefon. Nicmene na arogantni jednani od cloveka, ktery sice nema technicke znalosti, ale urazet umi nejsem zvedavy, takze at radi dale nekdo jiny, pokud nekdo bude chtit.
Ja doporucuji navstivit servis (kde se ukaze, ze mam nejspis pravdu a problem je v baterii).
Vsechny notebooky krome velmi lacinych netbooku s vetsavenou baterii funguji bez baterie - samozrejmne MUSI byt zapojeny externi zdroj, kdyz tam neni baterie, ale to je snad jasne. Zarizeni, ktere nefunguje bez vlozene baterie je pouze tablet a telefon. Nicmene na arogantni jednani od cloveka, ktery sice nema technicke znalosti, ale urazet umi nejsem zvedavy, takze at radi dale nekdo jiny, pokud nekdo bude chtit.
Ja doporucuji navstivit servis (kde se ukaze, ze mam nejspis pravdu a problem je v baterii).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2116
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 22:05
-
-
Baterie v notebooku - jak se k tomu postavit?
od uzivatel123 » 22 pro 2024 16:40 » v Vše ostatní (hw) - 3
- 2411
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 21:08
-
-
- 3
- 2335
-
od p3v4x