Dobrý den, chci sestrojit dálkové ovládání notebooku na dalku, pomoci ovladace, našel jsem si schéma, koupil jsem si součástky, mezi ní patří
TSOP4836, když už jsem to vše měl, tak mě napadlo se kouknout na konektor, ale, co nevidím, je tam 15 zdířek(pinů), ale na schématu je 9 pinů.. hledal jsem redukci, ale nic moc jsem nenašel, nebo, myslíte že kdybych to zapojil jak je na plánku(těch zbylých 6 zdířek vynechal) myslíte že by to šlo?
Děkuji za rady.
Zapojení Ir přijímače
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zapojení Ir přijímače
tak mě napadlo se kouknout na konektor
Na jaký konektor?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud bys selhal s vlastní výrobou nebo pro další, kterým stačí zakoupení produktu, mohu vřele doporučit tento špičkový ovladač PC, který má skoro plnou PC klávesnici, air (vzdušnou) myš, integrované repro a mikrofon pro Skype telefonování a univerzální dálkový infra ovladač pro až 8 profilů (zařízení), který se naučí jakýkoli váš ovladač. Zařízení se dobijí přes USB, má vydržet asi měsíc, ale mě vydrží nabité 1 - 2 roky.
Dálkový ovladač Rikomagic MK702II >>> http://dalkove-ovladace.heureka.cz/dalk ... c-mk702ii/

Dálkový ovladač Rikomagic MK702II >>> http://dalkove-ovladace.heureka.cz/dalk ... c-mk702ii/

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jak vypadá patnáctipinový konektor vím.
Podstatou dotazu bylo kde se ten konektor nachází - připouštím, že dotaz nebyl jednoznačný.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za radu s tím ovladače, budu o tom přemýšlet :)
Ten konektor se nachází z boku notebooku, nejsem si jistý zda jsem dotazu plně porozuměl, ale konektor se nachází vlevo, z boku :)
Ten konektor se nachází z boku notebooku, nejsem si jistý zda jsem dotazu plně porozuměl, ale konektor se nachází vlevo, z boku :)
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To je výstup VGA pro externí monitor nebo datový projektor. Devítipinový konektor na dálkovém ovládání je sériový port RS 232. Mezi těmito dvěma konektor neexistuje redukce, protože každý z nich "nese" jiný signál, které na sebe navzájem nelze převádět. Abys mohl k notebooku připojit přijímač dálkového ovládání, musíš použít převodník RS 232 > USB, přes který přijímač připojíš do USB portu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za radnu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-