Příspěvekod Marfy » 10 srp 2007 18:54
Jo-tu Noctuu mám vzadu pod zdrojem a Nexus vepředu dole před disky.Nemohl jsem dopředu použít 120mm ventilátor,protože je tam děrování na dva 80-90mm ventilátory.Ten Nexus se točí asi 1500ot a opravdu ho neuslyšíš.S průvanem ve skříni jsem měl docela problém.Naproti disků totiž sídlí grafická karta,která foukala ohřátý vzduch směrem dopředu na disky a ty se pak hřály i na 50°C.Pokud tedy jela grafika ve 3Drežimu.Musel jsem to vyřešit tak,že jsem vyrobil z hliníkového plechu profil ve tvaru položenéhu U,a ten jsem umístil do pozice mezi disky.Vypadá to,že to zabralo.Grafika teď fouká ne mezi disky ale na U profil,takže ten teplý vzduch se rozděluje a fouká mírně zpět,nahoru i dole.Přední ventilátor,prakticky taky fouká na U profil,ale z druhé strany a vzduch žene dopředu jen trochu pod ůhlem nahoru a dolů.Ty tenhle problém mít nebudeš,protože ti grafika fouká ven.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x