Zdravím
Mám problém z mikrofonem, nechce vůbec fungovat i když by mělo byt všechno dobře zapojene a nastavene.. tak jen jestli nemám něco zkontrolovat nebo co s tim vůbec.
Předem děkuju za odpověď.
Mikrofon Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Mikrofon
Vítej na PC-HELP!
Předně - tvůj dotaz není v souladu s pravidly, která jsi schválil registrací.
A dále je třeba uvést o jaký mikrofon se jedná, na jakém operačním systému pracuješ, na jakém stroji (stolní PC, či ntb), vhodné je doplnit screeny ze správce zařízení a z nastavení zvukové karty - zařízení pro záznam.
Předně - tvůj dotaz není v souladu s pravidly, která jsi schválil registrací.
A dále je třeba uvést o jaký mikrofon se jedná, na jakém operačním systému pracuješ, na jakém stroji (stolní PC, či ntb), vhodné je doplnit screeny ze správce zařízení a z nastavení zvukové karty - zařízení pro záznam.
Omlouvám se.
Jedna se o sluchatka s mikrofonem "Medusa nx premium stereo sound", mám pc s OS windows 8.1
screeny nevím přesně co máš namysli
https://ctrlv.cz/A8os
a pokud pomůže, mikrofon mi jel na tomhle pc
Jedna se o sluchatka s mikrofonem "Medusa nx premium stereo sound", mám pc s OS windows 8.1
screeny nevím přesně co máš namysli
https://ctrlv.cz/A8os
a pokud pomůže, mikrofon mi jel na tomhle pc
-
- Pohlaví:
Zkontroluj znovu připojení. Zkus připojit jiný mikrofon do mikrofonního vstupu.
Existují i medusy pro USB - bylo by vhodné dát sem přímo odkaz na produkt, který máš.
Obrázky e vkládají sem jako příloha (pravidla). Sám bys přece taky neklikal na bůhvíjaké odkazy ne?
Existují i medusy pro USB - bylo by vhodné dát sem přímo odkaz na produkt, který máš.
Obrázky e vkládají sem jako příloha (pravidla). Sám bys přece taky neklikal na bůhvíjaké odkazy ne?
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 01 bře 2016 20:07, celkem upraveno 1 x.
Tak,vyzkošoušel jsem dnes kamošové sluchatka s mikrofonem a stale nejde, takže můj mikrofon je v pořádku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-