Příspěvek není k dispozici Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici Vyřešeno
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:35, celkem upraveno 11 x.
Re: 100W LED Baterka - ultimátne svetlo?
Na kolik tě to vyšlo ? :)
Blahopřeji, tohle vypadá mnohem lépe než ten minulý experiment. Hádám že učitelka bude z druhu teoretiček, které bazírují na nabiflovaných vzorečcích a poučkách, ale neumí ani zašroubovat žárovku. Také jsem pár takových pedagogů zažil (a přežil). Říkej si:
Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten tomu šéfuje!
Kdo tomu neumí ani šéfovat, dělá mediálního experta...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Příspěvek není k dispozici
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:35, celkem upraveno 10 x.
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Těším se na test. Nejlépe i video. Dobry projekt.
-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:35, celkem upraveno 9 x.
Pěkný projekt, výrobek vypadá celkem čistě a uspořádaně, líbí se mi :) Jinak s tou školou to mám podobně - sice nepropadám, ale taky to máme pouze o tom zda se dokážeš naučit x vzorců. To že mám za sebou x úspěšně vyrobených, a fungujících audio zesilovačů, zdrojů apod. nikoho nezajímá a tedy tyhle zkušenosti jsou mi ve škole k ničemu. Pokud tě zajímají podobné projekty, podívej se na YT kanál DIY Perks - možná znáš.
-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:35, celkem upraveno 8 x.
-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:35, celkem upraveno 9 x.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak tohle vlákno jsem nějak přehlíd. Sám už pár let bohužel především plánuju také extrémě silnou led svítilnu. Měla by svítit o řád víc, než ta tvoje, ale náklady na tom budou bohužel podobně. Nevím, zda znáš http://www.forum.fotonmag.cz kde mám o tomto projektu rozsáhlé vlastní vlákno. Pokud fórum neznáš a zajímají tě kupované i doma stavěné led svítilny, tak tě fórum určitě zaujme.
P.S. Zrovna jedu na pražský sraz zmiňovaného fóra, jenž začíná zhruba za půl hodiny.
P.S. Zrovna jedu na pražský sraz zmiňovaného fóra, jenž začíná zhruba za půl hodiny.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Pohlaví:
[smazáno uživatelem]
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 21 srp 2019 12:32, celkem upraveno 4 x.
-
- Pohlaví:
Dobrá konstrukce, jen tak dál.
Nicméně několik vět: nemám nejmenší iluze o dnešním školství a úrovni získaných znalostí. Na druhou stranu nechybuje pouze škola. Má první známka z elektroniky byla za pět, a to i přesto, že jsem od 10 let chodil do radiokroužku. A co se týče školy, jsem rád dodnes za to, že mě naučili základům a vzorce používám dodnes. A hodí se vždy, když něco navrhuji. A osobně ještě jedna věc - nelíbí se mi, když někdo označuje za DIY pouhé pospojování koupených modulů. Co je na tom za DIY? Zrovna tak postavení zesilovače - osadit desku součástkami zvládne cvičená opice. Ovšem spočítat celou konstrukci a navrhnout zcela nové řešení, to už je něco úplně jiného. A to bez výpočtů a tedy vzorců nelze. Tedy, teoreticky ano, metodou pokus-omyl, ale to je příliš zdlouhavé. Takže asi tak.
Nicméně několik vět: nemám nejmenší iluze o dnešním školství a úrovni získaných znalostí. Na druhou stranu nechybuje pouze škola. Má první známka z elektroniky byla za pět, a to i přesto, že jsem od 10 let chodil do radiokroužku. A co se týče školy, jsem rád dodnes za to, že mě naučili základům a vzorce používám dodnes. A hodí se vždy, když něco navrhuji. A osobně ještě jedna věc - nelíbí se mi, když někdo označuje za DIY pouhé pospojování koupených modulů. Co je na tom za DIY? Zrovna tak postavení zesilovače - osadit desku součástkami zvládne cvičená opice. Ovšem spočítat celou konstrukci a navrhnout zcela nové řešení, to už je něco úplně jiného. A to bez výpočtů a tedy vzorců nelze. Tedy, teoreticky ano, metodou pokus-omyl, ale to je příliš zdlouhavé. Takže asi tak.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2527
-
od petr22