Dobrý den,
Potřeboval bych se zeptat právě jsem Bootoval můj pc a při bootování jsem systém dal na moje SSD, vše je v pořádku, ale nyní mám problém s tím, že muj SSD disk je nastaven jako hlavní (místní disk C) a muj 1 TB disk (E) je nastaven jako vedlejší potřeboval bych aby byl disk E jako hlavní aby v něm byl např : program files, users atd jestli mě chápete. Prostě takové ty věci že když uložíte třeba na plochu soubory aby se mi to nedávalo do C:\Users\uživatel\Desktop , protože C je SSD. Děkuji
Primární disk
Re: Primární disk
V pripade ze jsou Windows nainstalovane na SSD bude SSD vzdy systemovy disk.
Pokud chces, muzes Dokumenty, tempy a dalsi slozky presmerovat na jiny disk.
http://www.techsupportalert.com/content ... -drive.htm
Nejlepsi je to ale vubec neresit a chovat se k SSD jako k normalnimu disku a ukladat na nej vsechno jako na normalni disk.
SSD je normalni disk, neni to Tamagoci co se musi kazdy den 3x nakrmit, pravidelne vencit a obcas pohladit.
SSD co pouzivame od roku 2009/2010 porad funguji s jedinou vyjimkou: smejdy OCZ Vertex odesly vsechny kvuli vyrobni chybe.
Pokud chces, muzes Dokumenty, tempy a dalsi slozky presmerovat na jiny disk.
http://www.techsupportalert.com/content ... -drive.htm
Nejlepsi je to ale vubec neresit a chovat se k SSD jako k normalnimu disku a ukladat na nej vsechno jako na normalni disk.
SSD je normalni disk, neni to Tamagoci co se musi kazdy den 3x nakrmit, pravidelne vencit a obcas pohladit.
SSD co pouzivame od roku 2009/2010 porad funguji s jedinou vyjimkou: smejdy OCZ Vertex odesly vsechny kvuli vyrobni chybe.
ano to by bylo fajn kdybych mohl vše ukládat na SSD ale muj SSD má 29 GB (a k tomu mám W10)
Tak to udělej podle návodu od petr22, přesměrováním těch složek vyřešíš ukládání. Při instalaci většiny software můžeš zvolit, kam budeš instalovat, tím je i druhý problém vyřešen.
Děkuju za vaše názory a rady. 

Co to bylo za napad porizovat na Windows pouze 32 GB disk? Je potreba aspon 128 GB disk.
Ten 32 GB je dobry leda na Ubuntu nebo OS X, to zabira kolem 10 GB.
Ten 32 GB je dobry leda na Ubuntu nebo OS X, to zabira kolem 10 GB.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 2572
-
od Everest
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 17:47