kvalita zvuku PDA

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Pipin
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

kvalita zvuku PDA

Příspěvekod Pipin » 18 srp 2007 13:44

chtel bych vedet jak kvalitni zvukove zarizeni maji PDA?Jestli po pripojeni kvalitnich repraku bude zvuk dobry nebo to nema cenu.Dik

Reklama
oldys
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod oldys » 18 srp 2007 15:08

no s tim kvalitnim zvukem moc nepocitej, sice nevim jak jsou na tom nejnovejsi zarizeni, ale ja mam dva roky stary FujitsuSiemens pocket LOOX 410 a zvuk na nem je des bjes, ale asi to zalezi na konkretnim modelu

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 18 srp 2007 16:27

oldys píše:no s tim kvalitnim zvukem moc nepocitej, sice nevim jak jsou na tom nejnovejsi zarizeni, ale ja mam dva roky stary FujitsuSiemens pocket LOOX 410 a zvuk na nem je des bjes, ale asi to zalezi na konkretnim modelu

Protože to pouštíš přímo z něj.Pipin k němu chce připojit kvalitní repráky.Pak by z toho měla lézt kvalita v jaké je ten soubor.Jen ty bedny budou muset být se zesíkem.To PDA je nezvládne.

oldys
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod oldys » 18 srp 2007 17:05

Ne ne ja jsem mluvil o vystupu na sluchatka, kdyz jsem porovnal vystup z pda a vystup z mp3 (stejnej hudebni soubor) tak byl rozdil markantni

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 18 srp 2007 19:04

hmm,tak u mě je to stejný a nebo sem hluchej.Když to pustím z PDA (HP iPAQ 6515) nebo z mp3(Xtreme) do beden (Logitech Z-3e) výsledek je identický.

Zpět na “Vše ostatní (hw)”