Jak dlouho vydrží NB Vyřešeno
Jak dlouho vydrží NB Vyřešeno
Dobrý den.Zajímalo by mě jak dlouho mi ještě vydrží notebook.Jedná se o notebook Dell latitude e6420. Chápu že je to složitý dotaz protože nemáte věšteckou kouli ale snad by se to aspon približně dalo určit.O notebook se docela dobře starám(Každý čtvrt rok se čistí chlazení,maximální výkon procesoru je nastavený na 80% aby teploty nelezly přes 80 stupnů).Na notebooku se hrají hry jako CS:GO a GTA SA. Snad jsem to dobře vysvětlil. Přeji hezký den a děkuji za odpovědi.
Nikdo není tak bohatý aby mohl kupovat nové levné notebooky
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak dlouho vydrží NB
To se opravdu nedá říct, může to být ještě dva dny, ale klidně deset let... Každopádně je to kvalitní notebook a počítal bych s mnohem delší životností než je záruka.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Mně zatím odešel jenom jeden notebook, vlastně ségře...měl v sobě AMD cpu a radeon grafiku. Všechno ostatní drží. Životnost bys mohl ještě zvýšit používáním chladicí podložky při paření her.
Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Všem moc děkuji.Chápu že AMD notebooky nic nevydržej.Hodně to topí a výkon to taky moc nemá takže asi tak
Nikdo není tak bohatý aby mohl kupovat nové levné notebooky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Sice jsi neuvadl jak dlouho již ntb používáš, ale to nic nezmění na jeho životnosti. Co ntb nejvíce vadí je teplota a nešetrné zacházení při manipulaci s ním. Jeho životnost ovlivňuje i kvalita jednotlivých komponent. Pokud ti chce někdo udělat radost řekne třeba ještě 5 - 6 let, ale může to být více, ale i podstatně méně. Pochybuji, že jde odpovědět přesněji.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!