NTB a lepší procesor?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
NTB a lepší procesor?
https://www.alza.cz/gaming/lenovo-ideap ... 468965.htm dobrý den, mám tento ntb a chtěl bych vyměnit procesor za lepší, na fb mi na foru moc neporadili a řekli, že to spíš nejde než jde. Pokud to jde, poradili byste mi? Dělá to každá opravna pc? Nebo jen někde? A pokud mi jde jen o optimalizaci kdy se mi zdá, že ntb chvilkama nezvládá stačí vyměnit procesor? Mám prý dvě grafiky tak mě napadlo zlepšit stav ntb procesorem,mimochodem stolní pc kupovat nechci, nemám ho kam dát a nový ntb by se mi nevyplatilo koupit si myslím. Kde bych tedy sehnal nový procesor a dokáží mi ho vyměnit všude?
Re: NTB a lepší procesor?
Muzes tam dat I7- 4702MQ.
Je ale potreba procesor, ktery je 100% kompatibilni, tzn nejlepe primo od Lenova. Nahodne koupeny na Ebay nemusi fungovat.
Je ale potreba procesor, ktery je 100% kompatibilni, tzn nejlepe primo od Lenova. Nahodne koupeny na Ebay nemusi fungovat.
Ja bych spis rekl ze to brzdi ta grafika. Pokud se ti zda ze nestiha v systemu, tak bych asi vymenil to SSHD za SSD.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Fiba, mám v plánu dávat ještě jeden menší disk (ssd) 128 GB zvlášt pro systém a tento sshd nechat, myslíš, že to pomůže? A prý tam mám dvě grafiky mám v ntb napsaný když si vyjedu informace amd radeon HD 8600 a intel hd graphics 4600
Petře a jak to poznám? Já se v tom zas tak dobře nevyznám abych věděl kde a co jak sehnat.
Dodatečně přidáno po 18 minutách 6 vteřinách:
Tak jsem psal na lenovo shop zda by mi nesehnali lepší procesor a jejich odpověd, že to je zbytečné
no přemlouvat je nebudu ale podle mě lepší procesor by neuškodil.
Petře a jak to poznám? Já se v tom zas tak dobře nevyznám abych věděl kde a co jak sehnat.
Dodatečně přidáno po 18 minutách 6 vteřinách:
Tak jsem psal na lenovo shop zda by mi nesehnali lepší procesor a jejich odpověd, že to je zbytečné

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1843
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 13:36