Ahoj všem, rád bych požádal o menší radu.
Jde o tohle. Mám nový počítač, který by mi měl zajistit pár příštích let to, že nejnovější hry v pohodě rozjedu na nejlepší výkon. Jenže mám opravdu letitý monitor (úhlopříčka asi 24 palců, což je na hraní nových her přeci jen už málo...) tak jsem se rozhodl koupit nový. Pak mě ale napadlo, že v dnešní době se dá PC v pohodě připojit k TV. Tak bych se rád zeptal, kdo s tím má zkušenosti, co je opravdu lepší? Jde mi taky o to, jak přesně se to případně dělá a hlavně, když budu mít televizi, mám zajištěno, že hry opravdu vymáčknou z PC to nejlepší? Není tam nějaká oběť v podobě třeba zhoršení výkonu nebo grafiky? A taky poslední věc...opravdu nemám rád ovladače..jsem opravdu PC hráč, konzole mi nic moc neříkají, a rád bych si nechal klávesnici a myš. Dá se to tak používat i u televize? Když nechám klávesnici a myš připojené k počítači budou normálně na televizi fungovat?
Omlouvám se za rozsáhlý dotaz ale budu opravdu moc rád za každou radu a názor! Předem díky! :)
PC připojený k TV
Re: PC připojený k TV
V prve rade, co je dostatecne vykonne pc? Ono je 24' max velikost, na kterym je fullhd prijemne koukatelne..
Procesor 4.0 GHz a grafická karta GTX 1080 Nvidia....ostatní aspekty takhle narychlo napsat nemůžu
V tom pripade klidne nejakou vetsi telku vem.. Ale musis koukat po rozlisenich.. Dale pocitej, ze drepet u toho a cuvet na to z pulmwtru neni noc prijemnyho ani zdravyho:D
Ok díky! .....no to je popravdě jeden z důvodů proč jsem se pro televizi ještě plně nerozhodl
a já se znám...já jsem ten typ hráče, co si slibuje, že půjde spát za pět minut, až dodělá ten jeden quest, a najednou je o tři hodiny později!
Každopádně děkuju! :)

Každopádně děkuju! :)