Dobrý den. Po nějaké delší době jsem si vytáhl svůj záložní hard disk.
Dával jsme si ho do počítače a omylem jsem tam protrhl takovou stříbrnou jakoby izolepu.
Tak jsme tu vzniklou díru zalepil izolepu a myslel jsem že to bude v pohodě ale neni.
Když dám hard disk do počítače bios mi ho najde ale nemůžu už s ním dál operovat.
Nejde mi ho rozdělit ani na oddíli a do OS na něm se už nedostanu vůbec.
prostě mi to při startu počítače zahlásí že disk byl našen ale nic s ním dělat nemůžu (V tom počítači nemám další disk)
tady posílám obrázek http://dlb.uloz.to/ee9587070c5c1911b4c0 ... c00190.jpg
Prosím o radu jestli je to teda tou stříbrnou "izolepu" a nebo chyba je někde jinde.
Děkuji
Rozbitý hard disk?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se pamatuji, na starších discích zn. Seagate cca 130 MB byl takto přelepený otvor, s upozorněním neodstraňovat tuto přelepku. Na novějších discích jsem si ničeho podobného nevšiml. Disk pravděpodobně je poškozen, i když to nemusí souviset s uvedeným problémem. Možná se ozve někdo, kdo o tom ví více.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ten štítek nesouvisí s chodem HDD,je to protiprachová nálepka,jistej smysl sice má,aby tam nešel prach ,ale pokud se strhne je možnost tu zdířku znovu přelepit třeba již zmíněnou izolepou.Taky jsou tam nálepky podobných tvarů a to jsou třeba garanční štítky,ale pod nima žádná zdířka není.U tebe je to protiprachová nálepka,odlepením se nic nemůže poškodit

► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5550
-
od Martab
Zobrazit poslední příspěvek