Mam menší problém pokaždé když zapnu pc jsem v Biosu po exitu jsem zase v Biosu. Někdy se do pc dostanu slr nemohu se přihlásit nejde mi tam psát. A nebo se lagnu na ploše. Někdy to jde ale po chvíly spadne, děkuji za rady.
Pc: Asus NTB
Radeon nwm jakej
Zaseknut v Biosu
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
Re: Zaseknut v Biosu
Vitej na PC-Help!
Zrejme vadny disk. Muzes ho otestovat v PC?
Zrejme vadny disk. Muzes ho otestovat v PC?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Level 5
- Pohlaví:
Shodou okolností jsem viděl něco podobného právě u jednoho Asus ntb. Tehdy to způsobovala vadná základní deska (toť řekl servis).
Ale neříkám, že to vyloženě musí být tou deskou, klidně to může být i něco jiného. Navíc daný notebook neměl dedikovanou grafiku, takže to očividně byla jiná řada než máš ty.
Ale neříkám, že to vyloženě musí být tou deskou, klidně to může být i něco jiného. Navíc daný notebook neměl dedikovanou grafiku, takže to očividně byla jiná řada než máš ty.
-
- Guru Level 14.5
- Pohlaví:
Moje statistika ukazuje, ze cca 8 z 10 notebooku co maji dedikovamnou grafiku
umre na to, ze popraska vodivy spoj pod grafickym procesorem, pajeny bezolovnatym
cinem. Notebooky s AMD grafikama (a procesorama) pochopitelne odchazeji jako prvni,
protoze nejvic topi.
Vyndat disk a vyzkouset live linux z flashky, disk otestovat v jinem PC pomoci Crystal Disk Info.
Pokud to bude porad tuhnout, je zakladni deska KO a opravovat ji nema smysl.
umre na to, ze popraska vodivy spoj pod grafickym procesorem, pajeny bezolovnatym
cinem. Notebooky s AMD grafikama (a procesorama) pochopitelne odchazeji jako prvni,
protoze nejvic topi.
Vyndat disk a vyzkouset live linux z flashky, disk otestovat v jinem PC pomoci Crystal Disk Info.
Pokud to bude porad tuhnout, je zakladni deska KO a opravovat ji nema smysl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 398
-
od xbs
28 črc 2018 14:54
-