No signal monitor Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Selixer
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

No signal monitor  Vyřešeno

Příspěvekod Selixer » 11 říj 2018 16:40

Dobrý den,
zrovna jsem doskládal počítačovou sestavu a při zapojení a spuštění se vše rozběhlo jak má, až na monitor který vypsal ,,no signal" a uspal se, taktéž se ani nerozsvítí myš. Prosím nějaké rady? Nezaručuji, že tu není možnost že jsem něco špatně zapojil.
Monitor jsem zkusil zapojit jak do desky kde je procesor s integrovanou grafikou (zkl deska MSI Bazooka B450M, procesor Ryzen 3 2200G + RX VEGA, grafika nvidia GTX 1050ti).
Naposledy upravil(a) Selixer dne 11 říj 2018 16:51, celkem upraveno 2 x.



Reklama
Zivan
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 723
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: No signal monitor

Příspěvekod Zivan » 11 říj 2018 16:44

No jako prvni bys sem mohl vypsat komponenty.

Petrfoo
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 379
Registrován: srpen 17
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod Petrfoo » 11 říj 2018 16:45

Muze toho byt vic. Vadny kabel, spatne zapojena nebo nefunkcni graficka karta, chybejici ovladace graficke karty. Pres jaky port monitor zapojujes?
Dell Inspiron 15 7560 / Intel i5-7200U / nVidia GeForce 940MX / RAM 8GB DDR4 2400 MHz / 256GB SSD
Xiaomi Redmi Note 2 / MediaTek MT6795 Octa Core / RAM 2GB

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33395
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod petr22 » 11 říj 2018 16:46

Kristalova koule nam neukazuje, co mas za pocitac, tak by bylo dobre nam to prozradit- celou konfiguraci.

Jedna z moznosti je, ze mas nekompatibilni procesor a zakladni desku nebo monitor zapojeny
do zakladni desky misto do graficke karty.

Selixer
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod Selixer » 11 říj 2018 16:56

petr22 píše:Kristalova koule nam neukazuje, co mas za pocitac, tak by bylo dobre nam to prozradit- celou konfiguraci.

Jedna z moznosti je, ze mas nekompatibilni procesor a zakladni desku nebo monitor zapojeny
do zakladni desky misto do graficke karty.


Pardon, hned po dopsání mi to došlo a dopsal jsem to tam.

Uživatelský avatar
xbs
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 5937
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod xbs » 11 říj 2018 17:32

zapoj kabel do desky přes Vegu...

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33395
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod petr22 » 11 říj 2018 17:41

Jaky melo smysl koupit APU a k tomu Geforce 1050 Ti ?

Je treba to vyzkouset bez te Geforce v pocitaci.

Selixer
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod Selixer » 11 říj 2018 17:48

xbs píše:zapoj kabel do desky přes Vegu...


Pardon, ale to nechápu.

Dodatečně přidáno po 47 vteřinách:
petr22 píše:Jaky melo smysl koupit APU a k tomu Geforce 1050 Ti ?

Je treba to vyzkouset bez te Geforce v pocitaci.


Zkoušel jsem HDMI zapojit do desky, nemá to stejný vliv jako vypojení grafiky?

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33395
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod petr22 » 11 říj 2018 17:50

Nema, protoze dokud tam ta Nvidie bude, tak ti z desky nepujde obraz.

Zivan
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 723
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: No signal monitor

Příspěvekod Zivan » 11 říj 2018 20:40

Pro zacatek bych vytahnul tu 1050ti, musi to nabehnout i bez ni.

Jaky zdroj? Zapojil jsi nejen 24 pinovy ATX, ale i 8 pin (nebo alespon 4 pin)?

Uživatelský avatar
xbs
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 5937
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod xbs » 11 říj 2018 20:41

případně ňáký pípání při nahození kompu?

Selixer
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 18
Pohlaví: Muž

Re: No signal monitor

Příspěvekod Selixer » 12 říj 2018 11:50

Zivan píše:Pro zacatek bych vytahnul tu 1050ti, musi to nabehnout i bez ni.

Jaky zdroj? Zapojil jsi nejen 24 pinovy ATX, ale i 8 pin (nebo alespon 4 pin)?


Grafika je bez externího napájení, zdroj corsair VS550.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
xbs píše:případně ňáký pípání při nahození kompu?


Právě, že ne. Počítač normálně běží (vypadá, že jede jak by měl).


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Monitor hlasí NO SIGNAl
    od Fr4nkyCZE » 07 úno 2018 16:52 » v Problémy s hardwarem
    29
    736
    od xbs
    07 úno 2018 18:34
  • Monitor hlasi 'hdmi no signal'
    od Tomas_marcisin » 22 srp 2018 10:57 » v Problémy s hardwarem
    5
    402
    od Pic
    22 srp 2018 15:58
  • Nový PC [monitor-NO SIGNAL]
    od thorwaveaway » 10 kvě 2018 16:32 » v Problémy s hardwarem
    4
    313
    od thorwaveaway
    10 kvě 2018 16:54
  • Poskladany PC { monitor no signal}
    od Lotor » 05 lis 2017 11:26 » v Problémy s hardwarem
    5
    401
    od aldik
    09 lis 2017 22:45
  • Monitor píše 'není signál'
    od aldik » 07 lis 2017 09:00 » v Problémy s hardwarem
    7
    645
    od jarda027
    11 lis 2017 09:46

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů