Externí GPU box.

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Pyrotechnik
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Externí GPU box.

Příspěvekod Pyrotechnik » 17 lis 2019 20:18

Zdravím,
Chtěl bych si doma zbastlit Dock na externí grafickou kartu s výstupem thunderbolt 2. Nechce se mi za to dávat 7000 Kč. Tak by mě zajímalo zda se dá nějak využít toto:

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 1857686097

Nebo

https://www.czc.cz/unibos-unri-106-rise ... OoQAvD_BwE

S tímto

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre ... 3267620910

Jde mi o to když propojím tenhle řadič s grafickou kartou a zapojím napájení jestli je šance že to bude fungovat.



Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39987
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Externí GPU box.

Příspěvekod petr22 » 17 lis 2019 20:42

Zapojis co k cemu ?

Na zadnem z tech dvou zarizeni nevidim podporu Thunderboltu.

Podporu TD samozrejmne musi mit i procesor a zakladni deska - ma ?

Pyrotechnik
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: Externí GPU box.

Příspěvekod Pyrotechnik » 17 lis 2019 21:52

HP Thunderbolt 2 PCI-E X4 I/O Card for HP 753732-001 743098-002

Z posledního odkazu má thunderbolt konektor ano můj počítač a procesor podporuje připojení externí grafiky přes thunderbolt2

Dodatečně přidáno po 1 minutě 5 vteřinách:
Potřebuji jen udělat nějak redukci z PCI z grafiky na thunderbolt

Dodatečně přidáno po 4 minutách 49 vteřinách:
Abych to ještě upřesnil napadlo měl připojit konektor pcie z tý redukce na grafiku (první dva odkazy) na konektor pcie toho řadiče kde je ten thunderbolt k obou deskám dát napájení a propojit s pc pomoci thunderbolt - thunderbolt kabelu. Hotové boxy už existují ale stojí nesmysl.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 39987
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Externí GPU box.

Příspěvekod petr22 » 17 lis 2019 22:52

Chapu spravne, ze ten TD prevodnik chces zapojit do toho externiho PCI-E rozhrani, kde
se z nej nejakym zazrakem ma stat adapter PCI-E na TD ?

A kde to ma ridici elektroniku ? Na necem musi bezet proprietarni OS, ktery to ridi.

Technicky to pujde zapojit do sebe, ale nic to nebude delat.

Kdyz ten box rozeberes, nekde tam musi byt nejaky ARM nebo neco co tu desku ovlada.

Uživatelský avatar
Coxx-cz
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 802
Registrován: listopad 11
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Externí GPU box.

Příspěvekod Coxx-cz » 17 lis 2019 23:46

Nebude to fungovat - z nejakeho duvodu ten box asi stoji takove penize :-)

OT: Trochu mi to pripomnelo kolegy a jeho "redukce" na sroubovak :-)

Obrázek
DESKTOP: CPU AMD Ryzen 5 3600 | GPU EVGA RTX 2060 SUPER SC | MB ASUS Prime X370-PRO | PSU Be quiet! Pure Power 11 - 500W | RAM Crucial Ballistix Sport LT Grey 2x8 GB | SSD Kingston A2000 1TB | Cooler Arctic Freezer 34 | BOX SilentiumPC Signum SG1X TG
LAPTOP: Lenovo ThinkPad X390 i7 | 16 GB RAM | 512 GB SSD
PHONE: Xiaomi Mi 9

Pyrotechnik
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: Externí GPU box.

Příspěvekod Pyrotechnik » 18 lis 2019 06:36

Já jsem si myslel že to je asi kravina, ale radši se zeptám za to nic nedám. Díky


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Externí HDD
    od Jan.Novotnyy » 23 říj 2019 16:19 » v Problémy s hardwarem
    0
    710
    od Jan.Novotnyy
    23 říj 2019 16:19
  • Externí SSD?
    od Thepredator » 17 říj 2019 08:33 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    351
    od Martab
    17 říj 2019 11:42
  • Externí HDD
    od vojak3 » 17 kvě 2019 18:04 » v Vše ostatní (hw)
    1
    487
    od xbs
    17 kvě 2019 18:22
  • Externí disk
    od vojak3 » 18 zář 2019 18:43 » v Vše ostatní (hw)
    8
    883
    od Mr_Egot
    18 zář 2019 19:50
  • externí HDD není vidět
    od pee.tr » 05 říj 2019 14:04 » v Problémy s hardwarem
    4
    499
    od pee.tr
    06 říj 2019 13:37

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 10 hostů