Příspěvekod Skeleton » 28 bře 2020 15:57
Jestli si nedáš mezi PC a sluchátka nějaké kurvítko zvuku(korekce, EQ, bluetooth) tak ne, jestli to bude pasivní přechodka bez DAC, ale ikdyby byla aktivní s DAC mělo by to chodit.
To nemáš jack? Vem si, že každý centimetr a metr zvětšuje odpor a tím, když není vodič stíněný, tak na sebe může vázat balast a vznikat šum, je otázka, jak je ta přechodka udělaná, ale problém by to snad být neměl, nemám s tím zkušenost, vše mám na jack 3,5 mm.
Ještě k tvému dotazu, jestli nejsou nějaká sluchátka levnější a stejně kvalitní. Můžu ti tady napsat další adepty, ale vem si, že každý máme jiné ucho ve smyslu, jaké niance ve zvuku se nám libí nebo ne. Proto je vždy lepší zajít do specializované prodejny(až doufejme opadne pandemie koronaviru), kde mají i bohatý výběr a vyzkoušet zvukovou stránku, konstrukci sluchátek jestli netlačí, nepotí se pod nima uši aj. Na nějaký gaming sluchátka se z mého pohledu má člověk vykašlat, viděl jsem pár modelů, které za to stály a jsou gaming třeba Sennheiser GSP 500, ale to je jiná cenová kategorie.
Jinak co by přicházelo v úvahu:
Audio-technica ATH-AVC500 -osobně je mám a nemůžu si je vynachválit za tu cenu, nemají odpojovací kabel, koupen konektor a přepájeno... ideál
Audio-technica ATH-M40x
Sennheiser HD 559
-slyšel jsem obě, Audiotechnica je spíše neutrální lehce basová, Sennheiser měl pro mě někdy moc agresivní výšky jinak takové mdlé středy bez dynamiky
případně
Audio-technica ATH-M20x
AKG K92
-tam nemám zkušenost, neměl jsem je v ruce ani neslyšel, podle recenzí ok
► Zobrazit spoiler
PC
AMD RYZEN R5 3600 @4.4 GHz + SCYTHE Ninja 5 | MSI X570 UNIFY | PATRIOT Viper 4 2x8GB @3200 MHz | MSI GTX 1070 8G Gaming Z | SAMSUNG 850 EVO 500GB a 970 EVO PLUS 1TB | WD Blue 2TB | EVGA Supernova G3 550W | PIONEER BDR-207EBK | BEQUIET Dark Base 900 Pro + 6x BEQUIET Silent Wings 3
Příslušenství
MSI OPTIX MAG24C | A4Tech Bloody A8 | Dell KB522 | AudioTechnica ATH-AVC500