Pomoc se zapojením IP kamery

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Pedrossos
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: červen 18
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Pedrossos » 27 črc 2020 12:36

Zdravím, prosím vás o radu, jak zapojit a zprovoznit IP kameru. IP kamera značky AVTECH ETS IP CAMERA MODEL: AVM301Z

nejspíš tahle http://www.cameras-cctv.com/AVM301_ETS_ ... ork_Camera
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 7 2700,Kingston 16GB DDR43200MHZ,RX570-O4G, 8GB GDDR5,Zdroj:VERO M2 600W

Reklama
Pedrossos
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: červen 18
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Pedrossos » 29 črc 2020 11:51

UP
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 7 2700,Kingston 16GB DDR43200MHZ,RX570-O4G, 8GB GDDR5,Zdroj:VERO M2 600W

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8559
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Karrex » 29 črc 2020 21:37

Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21723
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod ITCrowd » 30 črc 2020 14:04

Zkus:
připoj ji ke switchi kabelem, proskenuj síť netscanem a uvidíš, jestli se ti v síti něco nového objevilo. Pokud ano, zadej tuto ip adresu do prohlížeče a něco by se mělo ukázat.
Pokud ne, pak reset do továrního nastavení a pokus opakuj.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Pedrossos
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: červen 18
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Pedrossos » 31 črc 2020 20:29

tak kameru jsem zprovoznil, pomocí AVTECH video recorderu. Dala by se připojit kamera, tak abych nemusel tahat dráty ? Informace dodám, ale zítra
+ ještě dodám, že mám problém při živém sledování - je ozvěna a šumění dá se to nějak upravit '? zítra dodám snímky, jak je to nastavené. Prosil bych pak o doplnění informací, jak to nastavit
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 7 2700,Kingston 16GB DDR43200MHZ,RX570-O4G, 8GB GDDR5,Zdroj:VERO M2 600W

Uživatelský avatar
TheSalon112
Level 3
Level 3
Příspěvky: 428
Registrován: červen 14
Bydliště: localhost
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod TheSalon112 » 01 srp 2020 19:11

Vždy nejaký napájací kábel do nej ísť musí... Ak som niečo neprehliadol, tak batériu to nemá, PoE to nepodoruje (napájanie po bežnom internetovom kábli). Takže zostáva natiahnuť dodávaný kábel.

Zlý obraz je pri lacných kamerách možný, a nie vždy riešiteľny. Ono tá kamera je vraj z roku 2012, veľa by som od toho nečakal.

Ak sa ešte dá, možno by nebolo sa zlé obzrieť po hikvision / dalhua (IP, nie analóg).
MOJE ŽELEZO:
CPU: Intel core I7 870 2,93 GHz
CPU Cooler: SilentiumPC Fera 2 HE 1224
GPU: ASUS GTX1050 TI 4GB
HDD: WDC Black 1TB
SSD: Samsung 850EVO 120GB
MotherBoard: Asus P7P55D-E
RAM: 4X Kingston DDR3 2GB Value RAM
PSU: Seasonic S12ii-520
Bedňa: Corsair SPEC-03 Red LED
Blue-Ray Mechanika: LG BH10LS30

Pedrossos
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: červen 18
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Pedrossos » 01 srp 2020 20:19

to šumění ne obrazové, ale zvukové, při živém vysílání - špatně jsem to upřesnil.
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 7 2700,Kingston 16GB DDR43200MHZ,RX570-O4G, 8GB GDDR5,Zdroj:VERO M2 600W

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21723
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod ITCrowd » 02 srp 2020 08:07

Šumu se asi nezbavíš - je to pravděpodobně dánou automatikou úrovně síly signálu. Lze to uvěřit tak, že při silnějším signálu (mluvení přímo do kamery) šum zmizí, nebo aspoň citelně zeslabí.
Ozvěna je dána pravděpodobně prostorem, ve kterém kamera je. Vyzkoušej venku, zase mluvit do kamery. Pokud bude bez ozvěny, je jasno.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Pedrossos
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: červen 18
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Pedrossos » 13 led 2021 21:19

Zdravým, tak mám problém ohledně toho zapojení kamer. Celou dobu mi jedna kamera jela, ale když chci zapojit dvě přes switch, tak mi ty kamery nejedou. Tohle je recorder co mám https://www.amazon.com/AVTECH-AVH306-Ne ... B008FPDDUG a tohle jsou kamery co mám http://www.cameras-cctv.com/AVM301_ETS_ ... ork_Camera a tohle je switch co mám https://www.alza.cz/mercusys-ms105g-d5610349.htm díky za rychlé reakce moc si toho vážím
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 7 2700,Kingston 16GB DDR43200MHZ,RX570-O4G, 8GB GDDR5,Zdroj:VERO M2 600W

Pedrossos
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: červen 18
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Pedrossos » 14 led 2021 16:52

Tak nakonec jsem to úspěšně zprovozni a jede to. Nic méně mám dotaz o hledně toho, jak to udělat abych ty kamery mohl sledovat i na mobilu, když budu pryč
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 7 2700,Kingston 16GB DDR43200MHZ,RX570-O4G, 8GB GDDR5,Zdroj:VERO M2 600W

Pedrossos
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 3
Level 3
Příspěvky: 499
Registrován: červen 18
Bydliště: Brno-venkov
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod Pedrossos » 17 led 2021 15:24

UP mám to přes kamerový systém a ten má možnost kamery vidět i na mobilu. Jenže nevím, jak to nastavit abych to mohl sledovat všude ne jen doma, ale i když budu pryč. Kamerovým systému mám WAN nastavený takto :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 7 2700,Kingston 16GB DDR43200MHZ,RX570-O4G, 8GB GDDR5,Zdroj:VERO M2 600W

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10269
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Pomoc se zapojením IP kamery

Příspěvekod zeus » 17 led 2021 21:05

Vzdaleny pristup nastavujes obvykle na routeru s verejnou adresou a to smerovanim portu na kamerovy server.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pomoc se správným zapojením TV-HT-PS5
    od CyberCodeDroid » 11 bře 2021 07:37 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    2
    845
    od CyberCodeDroid
    12 bře 2021 08:11
  • IP kamery - dohledový SW
    od MK_Vs » 09 dub 2021 21:02 » v Vše ostatní (sw)
    0
    340
    od MK_Vs
    09 dub 2021 21:02
  • Výběr kamery do auta
    od HelFix » 08 kvě 2021 22:47 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    20
    881
    od renek11
    12 kvě 2021 11:10
  • Prográmek na správu kamery
    od mvesely » 01 bře 2021 08:16 » v Vše ostatní (sw)
    4
    437
    od X
    01 bře 2021 17:11
  • Integrované kamery na NTB - táhlý obraz
    od Kafisnapee » 28 úno 2021 21:31 » v Problémy s hardwarem
    1
    213
    od dvorakj
    28 úno 2021 21:47

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host