Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit  Vyřešeno

Příspěvekod Peva » 14 dub 2021 21:20

Rozdělit to pomocí nástroje MiniTool Partition Wizard jde, ale do systému ho nepřipojím.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Reklama
Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2004
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod sojkin626 » 14 dub 2021 21:30

Jak nepřipojíš? Vlož sem screeny.

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod Peva » 14 dub 2021 21:56

MiniTool Partition Wizard
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10261
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod zeus » 14 dub 2021 22:01

Mozna to rozdelil podle teto rady a hleda chybejici 1TB ;)
dvorakj píše:v tom pripade si rozdel disk treba v tomto.
https://www.partitionwizard.com/free-pa ... nager.html
2+2 TB.


Co ta 1 Operations Pending? Jeste trochu uber a dej dole Apply.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod Peva » 14 dub 2021 22:09

S tím unallocated nejde nic dělat. Děkuji.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4833
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod dvorakj » 14 dub 2021 22:18

sebemrskacstvi

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 10261
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod zeus » 14 dub 2021 22:45

Peva píše:S tím unallocated nejde nic dělat. Děkuji.

A co te na tom prekvapuje? Varovan jsi byl...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod Peva » 14 dub 2021 23:05

Nic mě nepřekvapuje, hadr se vymění za 2 Tb.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
Peva
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 268
Registrován: listopad 17
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod Peva » 14 dub 2021 23:09

Stejně největší mám 1,5 Tb.
Procesor INTEL / motherboard GIGABYTE / zdroj 520W / RAM 2x2Gb / dva klasické harddisky 1 TB SATA / 512 Gb SSD SATA na OS / monitor LCD 19" / OS WIN 7 - legal 32bit / dvě DVD mechaniky / jedna disketovka 3,5" / grafika GIGABYTE s 2 Gb / počítám BOINC

Mám notebook s WIN 10.

Občas jsem taky kapánek trošku natvrdlý, jak píše uživatel cervcek.

Uživatelský avatar
sojkin626
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2004
Registrován: prosinec 13
Pohlaví: Muž

Re: Jak zprovoznit 3 Tb 3,5" harddisk v XP 32 bit

Příspěvekod sojkin626 » 15 dub 2021 20:27

Jak myslíš...

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Manjaro 21.0 KDE|Windows 10 Pro # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak zprovoznit a přepnout grafickou kartu na notebooku lenovo z50-75 AMD
    od Tomykovec » 26 pro 2020 21:43 » v Problémy s hardwarem
    1
    220
    od phixion
    27 pro 2020 10:42
  • Mrtvý harddisk?
    od Honza265 » 05 srp 2021 02:16 » v Problémy s hardwarem
    3
    353
    od rhsCZ
    05 srp 2021 15:31
  • Je harddisk v pořádku?
    od darkmarek » 15 říj 2021 17:01 » v Problémy s hardwarem
    3
    327
    od faraon
    16 říj 2021 05:36
  • Windows 7 a externí USB harddisk
    od Peva » 18 lis 2021 17:52 » v Vše ostatní (hw)
    14
    326
    od Peva
    20 lis 2021 18:02

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů