Grafika a zdroj Vyřešeno
Grafika a zdroj
Zítra mi má přijít grafika ATI Radeon HD 2600XT, 256MB, GDDR3. Zdroj mám 400W (nevím přesně značku) a zajímalo by mě, jak dlouho ji utáhne a co se stane, když vyprskne (poškodí to ostatní HW?). Pak bych byl rád, kdyby jste mi doporučili na tuto GK nějaký levný kvalitní zdroj, v budoucnu si ho chci pořídit. Díky.
Re: Grafika a zdroj
na značce zalezi... nicmene mel bys to utahnout v poho
pokud chces nejaky levny kvalitni 400W tak bych asi koukal na fortony sou okolo 900kc
pokud chces nejaky levny kvalitni 400W tak bych asi koukal na fortony sou okolo 900kc
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Nevíš jak dlouho, alespoň zhruba? Doufám že né tejden, to bych si ty hry neužil.

to ti nikdo neřekne může to být rok den hodinu a nebo se to vůbec nerozjede
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Může to narušit ostatní HW? Chci mít jistotu...
EC a podpobne znacky to delaji rady
ale spis se to nestane

Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
400W i kdyby to byl EC, tak to utáhne. Jinak je dost velké nebezpečí, že jakmile odejde zdroj, tak sebou vezme další části PC a ještě musíš počítat s tím, že pokud jich sebere dost a máš OEM verzi OS, tak budeš muset pořídit novou licenci,protože vyměníš HW a OEM toleruje pouze 3 změny v HW
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ok, tak já se to pokusím zjistit, a kdyby to byl EC, mám tu grafiku zapojovat nebo radši počkat (dlouho)? 

- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
memphisto píše:OEM verzi OS, tak budeš muset pořídit novou licenci,protože vyměníš HW a OEM toleruje pouze 3 změny v HW
to uže není asi 3 roky pravda - je to vázáno na základní desku - na nic jiného...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
aha.někde tu byl postup,jak se při spouštění ověřuje zda proběhly změny v HW. zapamatuje se 10 části HW a pak pokud se míň jak 7 částí neshoduje, tak se nespustí
PS: tak to se omlouvám
PS: tak to se omlouvám

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Hmm, tak mám Euro Case...
Myslíte si, že to s tím utáhnu? Jáké je riziko že mi odejdou ostatní části HW? Jednou už mi vyprskl, ale nic se s HW nestalo, tak nevím. Každopádně díky.

Tak to teda risknu, až příjdu ze školy, zkusím to zapojit. Kdybych tu nebyl, spáchal jsem sebevraždu...
Podle mne to taky nerupne, ale nějaká šance přeci jenom je...

Podle mne to taky nerupne, ale nějaká šance přeci jenom je...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3317
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
07 úno 2025 17:00