Dobrý den.Nedávno jsem si koupil DVD přehrávač a protože mám doma dobrý zesilovač s bednami,chtěl bych zvuk
z DVD dostat do zesilovače.Problém je,že výstupy z DVD jsou cinch a v zesilovači jsou vstupy pětikolík.U nás jsem
prošel všechny obchody,ale nikde nic.Jen doporučení internet nebo šikovný radioamatér.Tak prosím o radu nebo
tip.Třeba to někde mají.Děkuji za všechny podněty.
kabel cinch-pětikolík
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: kabel cinch-pětikolík
Před mnoha lety jsem koupil redukce velký jack stereo->pětikolík, stereo jack->cinch existují, takže takto poněkud kostrbatě by to šlo. Otázkou zůstává, zda ještě někdo z výrobců pamatuje na historický pětikolík
V podvečer se doma podívám po nějakém obchodě. Nejednodušší asi bude, najít pomocí internetu šikovného bastlíře ve tvém okolí (já jsem od Domažlic
).
Věc jsem malinko popohnal. Třeba zde mají použitelnou redukci pod označením D091, jde o DIN 5p->Jack 3.5. Do této redukce pak můžeš použít klasický kabel Jack 3.5>2xCINCH, nebo použít redukci D048, Jack 3.5->2xCINCH a propojení provést kabelem 2xCINCH->2xCINCH.

Věc jsem malinko popohnal. Třeba zde mají použitelnou redukci pod označením D091, jde o DIN 5p->Jack 3.5. Do této redukce pak můžeš použít klasický kabel Jack 3.5>2xCINCH, nebo použít redukci D048, Jack 3.5->2xCINCH a propojení provést kabelem 2xCINCH->2xCINCH.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Tady si můžeš vybrat:
http://obchod.nedis.cz/signys/signys?ac ... NITEMS=OFF
http://obchod.nedis.cz/signys/signys?ac ... NITEMS=OFF
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mockrát Vám děkuji za ochotu a čas.Už mám vybráno.Děkuji za pomoc.J.S.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1279
-
od p3v4x