Výběr UPS
Výběr UPS
Zdravím. Bydlím na relativně malé vesnici a momentálně prožívám "bouřkové" časy, což znamená že tu dost často problikává proud. Někdy na vtěřinu, někdy na 5, ale většinou to zas rychle nahodí. Nicméně vždycky mě to shodí PC a poroto bych si chtěl koupit UPS pro zálohu PC/monitoru/routeru. Problém je, že mám docela žravou sestavu. Mám změřené wattmetrem že mi to v zátěži bere 450W asi + 24" LCD S-PVA monitor + ten router no. Jde mi o pokrytí těch krátkodobých výpadků, ale mám strach že nějaké obyčejná UPSka to stejně neutáhne a bude se vypínat kvůli přetížení. Má někdo typ na dostatečné zařízení? Děkuji
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

Re: Výběr UPS
V tom je zde popsano, je jasne, ze UPS bude nutna. Urcite bych volil aktivni UPS, kde si PC bere primo z baterky, a ta baterka se dobiji normalne ze zasuvky. V pripade uvedenych vterinovych vypadku neni potreba resit nejak moc vydrz na baterku.
Dnes je hodne znamou spolecnosti APC, ktera ma na strankach dokonce i kalkulator, kde se zadaji parametry masiny, jak dlouho to ma vydrzet atd. a navrhonout ti vhodnou variantu.
Myslim, ze by bohate stacila Smart APC uPS 550V, ktera stoji tusim lehce nad 2tis. Dokaze pc pri normalni zatezi udrzet cca 20-35min.
Dnes je hodne znamou spolecnosti APC, ktera ma na strankach dokonce i kalkulator, kde se zadaji parametry masiny, jak dlouho to ma vydrzet atd. a navrhonout ti vhodnou variantu.
Myslim, ze by bohate stacila Smart APC uPS 550V, ktera stoji tusim lehce nad 2tis. Dokaze pc pri normalni zatezi udrzet cca 20-35min.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3276
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 18:30