Jakou TV kartu ?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Sender
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Jakou TV kartu ?

Příspěvekod Sender » 26 zář 2008 20:46

Zdravím,potřeboval bych radu na řešení,nebo tip na TV kartu (digitální příjem - satelitní) do PC s možností příjmu českých TV stanic(ČT1,ČT2,Prima,Nova).Potřebuji standardní funkce TV programu + občas ukládání na HDD.Velmi důležité je pro mě možnost přepínání programů na klávesnici (jak je tomu např. u WinFast 2000)
(V naší lokalitě zatím není digitální pozemní vysílání.)
Díky.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Jakou TV kartu ?

Příspěvekod memphisto » 26 zář 2008 23:24

pokud by jsi měl zájem o externí, tak jedině AVer TV Hybrid Volar HX. všechny tvé požadavky splňuje (samozřejmě příjem programů záleží na tvém pokrytí)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Sender
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Sender » 27 zář 2008 07:01

Dík za info.Jinak pokrytí mám špatný -analog tu jde dost mizerně.
Dala by se použít nějaká satelitní karta (např. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53638) ? Daly by se na ni chytat český programy (čt1 ....) ?

(jo a můj hardware: K8N neo platinum,1.5G ram,AMD 3000+,XP SP2)

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 27 zář 2008 08:03

SS HD2 je určitě dobrá volba, ikdyž zatím české programy v HD nevysílají, pokud nechceš HD stačí SkyStar2PCI.
http://www.omko.cz/?uid=5d788f61fb3d524 ... subidm=HDT
Ke sat. kartě stačí dokoupit slot CI(common Interface) a odpovídající modul (Cryptoworks-CS Link,UPC, Nagravision-DigiTV) a odpovídající kartu.CI+ modul se dá nahradit čtečkou Phoenix a SW emulací kód.systému.Doporučuji kartu T&T nebo GiTal pro příjem na pozici ASTRA 23,5E CSLink-SkyLink(SVK).Budeš potřebovat trochu osvěty na sat. fórech.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”