webkamera

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

webkamera

Příspěvekod aldik » 10 říj 2008 22:20

mám takový problém ..

dlouho sem jako webkameru používal normální kameru Panasonic s funkcí webkamery .. ale když sem chtěl použít webkameru tak sem musel použít např. program SplitCamera (info zde http://www.splitcamera.com/czech/ )
.. v tomhle problém nebyl :wink:

.. ALE před nějakou dobou (asi před prázdninama, to je ale ted jedno) sem si koupil normální webku ale myslel sem si když ji připojim ke kompu, naintaluju ovladač a vše okolo co k tomu patří tak, že když kameru připojim ke kompu a nastawim ji např. v MSNku nebo Skype tak že bez problému, bez spuštění dalšího programu ta kamera půjde .. a ono nic :( .. to fakt musim mit u každe webky spuštěný eště nějaký program, např. Split Camera? nebo něco dělám špatně?

.. proč ta webka nemůže fungovat jenom s naintalovaným ovladačem :evil:

webka má značku Trust .. mám Win Vista

Reklama
El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Re: webkamera

Příspěvekod El Diablo » 10 říj 2008 22:49

Měla by jet normálně i bez splitu... IMHO neděláš špatně nic.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Re: webkamera

Příspěvekod aldik » 12 říj 2008 14:30

tak sem ze stránek www.trust.com stáhl nejnovější ovladač pro Vistu (zatím jenom BETA verze ovladače) a zatím to jede v poho .. teda až na to že mi po ukončení hovoru, videa an pár sekund většinou program "zamrzne" ale za chvilku jede normálně :evil: ..eště vychytat tuhle malou chybku a bude to ok :wink:

Zpět na “Vše ostatní (hw)”