Propojení NB s TV.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Propojení NB s TV.
ahoj chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký kabel, kterým bych mohl propojit noťas s televizí.. mám notebook Toshiba P305D-S8828 a integrovaná grafika...je tam výstup na monitor.. myslím je to D-Sub jestli se nemýlím..díky za tipy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Propojení NB s TV.
ahoj,
zalezi, jaky mas na televizi konektory, ja mam napriklad na ntb (starsim) "jen" vga (d-sub) vystup, ale na multifunkcnim panelu lg mam konektoru asi patnact, od hdmi az po vga. takze mam ted objednanou propojku vga-vga(10m) a jeste kabel jack-jack,kvuli zvuku, ovsem se zvukem byva obcas problem, ze misto ven to taha dovnitr nebo tak neco:), takze je potreba koupit redukci ze scart na jacka a pak to pry funguje a taha zvuk pres scart, ovsem zas za cenu, ze na zvuk nereaguje dalk. ovladac. takze moznosti propojeni jsou, jak jsem psal, zalezi na tom, co mas za typ televize.
zalezi, jaky mas na televizi konektory, ja mam napriklad na ntb (starsim) "jen" vga (d-sub) vystup, ale na multifunkcnim panelu lg mam konektoru asi patnact, od hdmi az po vga. takze mam ted objednanou propojku vga-vga(10m) a jeste kabel jack-jack,kvuli zvuku, ovsem se zvukem byva obcas problem, ze misto ven to taha dovnitr nebo tak neco:), takze je potreba koupit redukci ze scart na jacka a pak to pry funguje a taha zvuk pres scart, ovsem zas za cenu, ze na zvuk nereaguje dalk. ovladac. takze moznosti propojeni jsou, jak jsem psal, zalezi na tom, co mas za typ televize.
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mám tam na scart vystupy..scart redukci mam taky takze mi stačí nějaký kabel doporučit..televize finlux..novejsi no..
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud má televize VGA vstup, tak nevidim problém.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ale jaký kabel? chci nejaký link..díky
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kabel, který by měl na jednom konci d-sub a na druhém konci SCART, ti nepomůže. VGA signál z d-sub je sice složkový (RGB) a ve SCARTu jsou RGB vstupy, problém je ale se synchronizací. VGA na RGB (tj. signál z d-sub na SCART) je možné převést jedině aktivním obvodem. Problém se řeší např. na http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=36972.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1992
-
od Melvidor
Zobrazit poslední příspěvek
12 led 2025 12:01