Zdravim,
pred necelym tydnem jsem si poridil novy pc. Je velice vykonny, ale bohuzel je v nem grafika ATI. S tou jsem mel problem vzdy (ozkousel jsem jich vice na vice pocitacich a s ruznymi verzemi orig. ovladacu). No a bohuzel s ni mam problemy i ted. Nektere textury mi porad poblikavaji, jak ve Vistach, tak ve hrach (tam je to jeste markantnejsi). Vypada to dost blbe a je to skoda, kdyz clovek za takovou grafiku utrati tolik penez. Grafiku mam Sapphire HD 4870, OS 32bit. Ovladace mam samozrejme nejnovejsi orig. ATI. Nevite nekdo jak tento problem vyresit? Mozna delam neco spatne, nevim. Jak jsem psal, problem jsem mel VZDY :'(
Neustálé problémy s grafikou ATI
Re: Neustálé problémy s grafikou ATI
Vítej na PC-HELP
Nejnovější ovladače nemusí být nejlepší. Napiš sem komplet jaký PC máš
4men4 píše:Vítej na PC-HELP
Dekuji za uvitani, zda se ze jsem konecne narazil na kvalitni a prospesny projekt..

Samsung SpinPoint F1 HD502IJ - 500GB SATA II
CoolerMaster Centurion 534 Light Silver
Corsair VX550 550W
GigaByte GA-MA790GP-DS4H - AMD 790GX
AMD Phenom X4 9950 Black Edition HD995ZFAGHBOX (socket AM2+)
A-Data DIMM 4096MB DDR II 800MHz Extreme Edition AD2800E002G
Sapphire HD 4870 (11133-00-20R) 512MB, PCI-E, Lite Retail
Komplet sestava CzC na techto strankach.
CzC mi neni schopno pomoci (jako obvykle), necte moje zpravy (jako obvykle) a neustale me odkazuje na jejich reklamacni oddeleni, kam bych musel nove PC poslat...

Nemusím zvrovna 2x CZC, ale vždy mi pomohl narozdíl od Alzi. Karti ATI mají problémi od jaktěživa s originálními ovladači. Zkus neoriginální - Omega Drevers.
Taky tě vítím na fóru.
Taky tě vítím na fóru.
CPU: AMD FX 8350, CORSAIR 16 GB KIT DDR3 1600MHz (cl 9) CL8 Dominator, MB: ASUS M5A99X EVO R2.0, GK: SAPPHIRE HD 6870, SSD: Kingston SSDNow V300 180GB HDD: WD CB 2TB, 750B a 500GB, monitor: Eizo a Samsung,
Dekuji. Nad Omegama jsem premyslel, protoze jsem je uz kdysi na jednom ze svych PC mel. Nicmene tenkrat nejak nebyla podpora pro Visty, tak jsem na ne pozapomnel. Jak tak koukam na stranky, tak se mi zda, ze to moji kartu jeste nepodporuje, ale zkusim to. Snad se mi to nezkur...
// Tak bohuzel, Omega Drivers pro Visty asi nejspis jeste porad nejsou. Alespon jsem je nikde nenasel a na ofic. strankach se soubor, po zvoleni vista 32bit, nezacne stahovat - testovano v Opere a Firefoxu...
General Info:
The Omega Drivers are compatible with all ATI Radeon cards:
(PCI, PCI-E, AGP, Mobility, On-Board, Retail, OEM or 3rd Party)
Radeon Mobility (M6 and up)
Radeon All In Wonder
Radeon 7k Series
Radeon 8k Series
Radeon 9k Series
Radeon x1k Series
Radeon HD2k Series
Radeon HD3k Series
// Tak bohuzel, Omega Drivers pro Visty asi nejspis jeste porad nejsou. Alespon jsem je nikde nenasel a na ofic. strankach se soubor, po zvoleni vista 32bit, nezacne stahovat - testovano v Opere a Firefoxu...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1558
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13
-
- 0
- 1647
-
od showpayne
02 led 2025 16:49
-
- 0
- 2857
-
od krystofb
23 pro 2024 11:35
-
-
Neustále mi mizí body obnovení ve Win 10 - co s tím? Příloha(y)
od Minapark » 25 srp 2024 19:26 » v Windows 11, 10, 8... - 38
- 15880
-
od Minapark
16 zář 2024 10:58
-
-
- 0
- 1898
-
od andrej71