Tak jsem se rozhodl pro nový notebook, požadavky byly, aby byl levný, malý a výdržný (baterie) Hry moc hrát nebudu (na to mám stolního kompa) budu s nim chodit do školy na net, filmy atd. Můj největší favorit je
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59093
myš http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37649
a Rama http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47698
Myslíte si že je to takhle OK?
Nový notebook, rada při koupi Vyřešeno
- onewinger
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nový notebook, rada při koupi
Ten Asus Eee PC 1000H má známy a nestěžuje si, akorát do něj dával 2GB Ramku, že ten výchozí 1GB je pro něj nevyhovující.
Stejně jako máš v plánu ty. 

Netbook Asus EEE 1001HA - Windows 7 Home Premium
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
Notebook Acer Aspire 5735Z - Windows Vista SP2
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám Eee 901 a mohu tyto "prcky" vřele doporučuji. Mám radost, že se na to tak díváš. Osobně mám také stolní PC a potřeboval jsem jen něco na přednášky apod. Co opravdu nemohu vystát, jsou hloupé narážky typu, to je malý, slabý, nejdou na tom hry apod. Za to bych vraždil...
Je to otázkou priorit a hlavně je třeba si uvědomit co od notebooku očekáváš..pokud jen net atd. tak Eee je jasná volba..
Já mám 1GB RAM a na XP to stačí...
Je to otázkou priorit a hlavně je třeba si uvědomit co od notebooku očekáváš..pokud jen net atd. tak Eee je jasná volba..
Já mám 1GB RAM a na XP to stačí...
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to já bych chtěl skusin Win 7, co sem četl tak to na něm šlape v pohodě, kámoš má N10, taky asus, stejná velikost, a řikal jsem si že je to prostě ideál.
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak bych se eště rád zeptal jestkli někdo nevíte jak je to se zárukou při výměně RAMky, Dočetl sem se že Např. v USA jim to nevadi, ale u nás jo. A taky že plomby jsou na prvních 2. sériích, ale 1000H neni ani 1 ani 2 ne? Víte o tom někdo něco?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co jsem se tak díval na stránkách ASUSu a v manuálu mého booku, tak tam bylo napsáno, že výměnu ramek musí provádět autorizovaný servis jinak prý příjdeš o záruku, ale nějak jsem to neřešil a dal jsem si tam novou sám a už má i po záruce, takže mi to žíly netrhá, že jsem o tu záruku tehdy přišel, jenže taky se něco mohlo stát a to by byl průser 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nový notebook, rada při koupi Vyřešeno
U Eee je to povolené. Zákazník má právo na upgrade či údržbu netbooku, čili když rozděláš na spodní straně plast, který není chráněn plombou, uvidíš jak disk, tak i RAM. To samé platí i při údržbě, kdy je třeba občas vyfoukat prach...
Není se čeho bát..
Není se čeho bát..
Jeden kamarád ho má a zcela normálně jej plně využívá k internetu přez wi-fi s kterým se v dnešní době skoro všude připojí. Potom na něm píše zápisy z přednášek. Abych trochu přiblížil ty hry : Samosebou to na ně není, zkoušeli jsme na tom GTA:SA a i to se sekalo. Asi nejvýkonější hra co běhala byl Gothic 2+Datadisk. Ale u tohoto o hry nejde. Ale i tak si občas sem tam můžeš zahrát nějakou tu freewarovku. Např. hry které jsou jako na mobil - Elastomania atd. Čili je to spíš na zahnání úplné nudy. Ale především jde o ten zápisník v podobě klávesy, která je sice menší, ale i tak se naní vcelku dobře a rychle píše (je to otázka zvyku - dost tam chybí klasicky na notebooku Num. klavesy, které jsou zapojeny na těch normálních). Přídavná myš je podle mně samozžejmostí, protože přez dotykové čidlo to je opravdu pomalé. Závěrem : tento mininotebook můžu jen doporučit : pokud tedy nepočítáš s hrami což asi ne jak jsem pochopil... 

Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě ideální na nošení do práce, na přednášky, přesně jak píše Tomina narážky typu není to na hry atd. nejsou na místě.Výměna ramky pokud není plomba je v pohodě, při reklamaci tam můžeš vrátit původní.
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ok, díky všem za rady, Včera jsem se na něj byl podívat v Datartu, a už jsem si ho přes CZC objednal.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1502
-
od buripe
Zobrazit poslední příspěvek
01 pro 2024 19:37