v poslední době nechávám svůj notebook, aby se napájel spíše ze sítě, abych zbytečně nezatěžovala baterku, když to není nutné. Jenže v poslední době jsem zjistila, že se při napájení ze sítě strana notebooku u zdířky začíná dosti zahřívat. Pustila jsem si CoreTemp a teploty vyšplhaly klidně i na 77 a 80. Bojím se, aby se mi tak neodvařila třeba základní deska nebo nějaká komponenta. Můžu proti tomuhle zahřívání něco dělat? Díky
Zahřívání
Zahřívání
Zdravím,
v poslední době nechávám svůj notebook, aby se napájel spíše ze sítě, abych zbytečně nezatěžovala baterku, když to není nutné. Jenže v poslední době jsem zjistila, že se při napájení ze sítě strana notebooku u zdířky začíná dosti zahřívat. Pustila jsem si CoreTemp a teploty vyšplhaly klidně i na 77 a 80. Bojím se, aby se mi tak neodvařila třeba základní deska nebo nějaká komponenta. Můžu proti tomuhle zahřívání něco dělat? Díky
- Crave
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Zahřívání
nejlepší by bylo si pořídit nějaký chladič, který teď většinou bývá napájený přes USB. Máš pod notebookem nějaké místo, aby tama proudil vzduch? jestli ne, tak doporučuji ten chladič.
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
Re: Zahřívání
Ty chladící podložky pod book jsou zbytečné. Ochladí jen o pár stupňů a to nemá smysl. Notebooky jsou na tyhle teploty stavěné. Pokud máš book s AMD procesorem, tak ty topí dost. Možná by pomohlo sundat kryt a vyfoukat prach, aby se zlepšil průtok vzduchu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji