Zahřívání

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Miisa
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Zahřívání

Příspěvekod Miisa » 26 kvě 2009 16:48

Zdravím,
v poslední době nechávám svůj notebook, aby se napájel spíše ze sítě, abych zbytečně nezatěžovala baterku, když to není nutné. Jenže v poslední době jsem zjistila, že se při napájení ze sítě strana notebooku u zdířky začíná dosti zahřívat. Pustila jsem si CoreTemp a teploty vyšplhaly klidně i na 77 a 80. Bojím se, aby se mi tak neodvařila třeba základní deska nebo nějaká komponenta. Můžu proti tomuhle zahřívání něco dělat? Díky :wink:

Reklama
Crave
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Zahřívání

Příspěvekod Crave » 05 čer 2009 00:53

nejlepší by bylo si pořídit nějaký chladič, který teď většinou bývá napájený přes USB. Máš pod notebookem nějaké místo, aby tama proudil vzduch? jestli ne, tak doporučuji ten chladič.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Zahřívání

Příspěvekod memphisto » 05 čer 2009 09:32

Ty chladící podložky pod book jsou zbytečné. Ochladí jen o pár stupňů a to nemá smysl. Notebooky jsou na tyhle teploty stavěné. Pokud máš book s AMD procesorem, tak ty topí dost. Možná by pomohlo sundat kryt a vyfoukat prach, aby se zlepšil průtok vzduchu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (hw)”