Takže mám tadyhle notebook Asus A3H s WinXP Homeless, má čtečku paměťových karet. SD karty do kapacity 1GB mi přečte, ovšem pokud do ní strčim kartu SDHC 4GB, tak ji nepřečte. Sice ji vidí, ale po pokusu ji otevřít mě vyzývá, abych vložil disk.
Dá se to nějak vyřešit, nebo SDHC neotevřu?
Čtečka karet neotevře SDHC
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Čtečka karet neotevře SDHC
Ne neotevřeš, musíš mít SDHC čtečku. Ještě je šance že by mohli existovat novější ovladače.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Koukám do Správce zařízení, ale nevidim nic. Kdepak ji tam najdu?
Například ségra, ta to má v záložce Adaptéry hostitele SD. Stačí jen hledat a určitě najdeš taky 

Může být třeba: ricoh SD bus host adapter?
No, pokud jich tam nemáš víc (s názvem SD), tak je to ono 

Hmm, hmm, kde bych to mohl stáhnout? Nemám o tom ani tušení a žádnej odkaz se mi nelíbí.
A co třeba kliknout na zařízení pravým tlačítkem a zvolit Aktualizovat? pokud máš Visty nebo W7, tak by to mělo být bezproblémové. Případně využít komerční software, např. Driver Genius, nebo jeho alternativu k aktualizování ovladače.
Nebo najít si info o tvém notebooku, a zjistit si zda podporuje SHDC? Notebooků Asus A3H je mnohem více druhů, takže já ti poradit nemůžu..
Nebo najít si info o tvém notebooku, a zjistit si zda podporuje SHDC? Notebooků Asus A3H je mnohem více druhů, takže já ti poradit nemůžu..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2638
-
od Paja32
Zobrazit poslední příspěvek
02 led 2025 09:57