zdarec, hele mam takový dost zapeklitý případ. Při hraní hry mi najednou zamrzlo pc, dal se začaly objevovat artefakty na monitoru a pak následoval restart PC. Od té doby mám už v BIOSU při startu pc porušený obraz (divný znaky při POST i po něm až do startu windows, který nakonec stejně nenaběhne, jenom v případně stavu nouze). Dál mám taky svislé pruhy přes celou obrazovku. Neni to jediný problém, který se objevil. Naneštěstí mi nejede ani zvuk (ve správci zařízení se objevil oblíbený žlutý otazníček). U grafické karty mi taky uplně vypadly ovladače, takže jediné rozlišení je 800X600. Při nainstalování ovladačů beze změny.
Moje sestava : AMD Athlon 3200+ (OC na 2,5GHz)
ASUS A8N-E
Gainward 7600 GS (OC)
Beru každý nápad.
Dík.
HW nebo SW oříšek
Re: HW nebo SW oříšek
Cau
Zkousel si rozdelat PC a podivat se jestli se ti toci vetraky ? Myslim grafika , proc , deska pokad nemas pasivni.Ono se klidne mohlo stat jak to bylo zaneseny tak se zadrel vetrak a upek si to.Pokad tohle vse je ok tak si pujc od nekoho jinou grafiku a zkus ji vymenit.Pokad to bude to same zamer se na vymenu desky.
Zkousel si rozdelat PC a podivat se jestli se ti toci vetraky ? Myslim grafika , proc , deska pokad nemas pasivni.Ono se klidne mohlo stat jak to bylo zaneseny tak se zadrel vetrak a upek si to.Pokad tohle vse je ok tak si pujc od nekoho jinou grafiku a zkus ji vymenit.Pokad to bude to same zamer se na vymenu desky.
takže , úplně první co bys měl udělat je celé PC rozebrat a pořádně vygruntovat (samozřejmě né rejžákem ani vodou
) pak ho dej dohromady , zkontroluj jeslti vše co se má točit se točí ... pakliže ano , nastartuj PC a pak dej vědět :) .. zdá se mi nesmysl aby se ti něco spálilo , přece máš na základce pojistky ..

AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud to dělá už při startu, tak to není problém driverů (ale mohlo to shodit ostatní). Zkus resetovat CMOS a zkontroluj pořádně grafiku - je to problém se zobrazením. Už sem to kdysi řešil, akorát mi Win vůbec nenaběhly. Musel jsem garfiku vyměnit. Pak vše šlapalo.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?